Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

11 Resultaten

Sorteren op
Uitgever

Forte Culinair (© 2017)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het burger boek : tips en technieken voor de heerlijkste burgers

Martin Kintrup (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf)

Tips, tricks en recepten om de perfecte burger te bereiden.

Uitgever

Lannoo (2022)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Extern
Extern
Boek

Creatief koken met groenten : verrassende vegetarische recepten voor elk seizoen

Bettina Matthaei (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf)

Extern
Boek

Puur vegetarisch : stoven, bakken, braden, roosteren, paneren, barbecueën

Anne-Katrin Weber (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf)

Verzameling van meer dan 70 vegetarische gerechten die worden bereid met braden, stoven, gratineren, frituren, barbecueën, roosteren, marineren, karamelliseren, bakken of paneren. Met kleurenfoto’s.

Extern
Boek

Puur vegan : smoren, roosteren, grillen, gratineren, karamelliseren

Anne-Katrin Weber (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf)

Kookboek met veganistische recepten. Met kleurenfoto’s.

Extern
Boek

Streetfood : vegetarisch

Anne-Katrin Weber (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf)

Verzameling van 80 eenvoudige vegetarische gerechten uit de internationale streetfood-cultuur. Met kleurenfoto’s.

Extern

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken