Boek De beste burgers : 40 heerlijke recepten Martin Kintrup (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Uitgever Forte Culinair (© 2017) Taal Nederlands Onderwerp Snacks, Hamburgers Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het burger boek : tips en technieken voor de heerlijkste burgers Martin Kintrup (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Tips, tricks en recepten om de perfecte burger te bereiden. Uitgever Lannoo (2022) Taal Nederlands Onderwerp Snacks, Hamburgers Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Cupcakes Christina Richon (Auteur), Wolfgang Schardt (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Uitgever Deltas (2010) Taal Nederlands Serie Fun cooking Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Dressings Bettina Matthaei (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Uitgever Deltas (2010) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Serie Easy cooking Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Creatief koken met groenten : verrassende vegetarische recepten voor elk seizoen Bettina Matthaei (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Uitgever Deltas (2016) Taal Nederlands Onderwerp Groentegerechten Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Last minute vegetarisch : echt lekker koken in 10 tot 20 minuten Anne-Katrin Weber (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Uitgever Forte Culinair (2019) Taal Nederlands Onderwerp Vegetarische gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Vijf ingrediënten vegetarisch : snel, gemakkelijk en lekker Anne-Katrin Weber (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Uitgever Forte culinair (© 2020) Taal Nederlands Onderwerp Vegetarische gerechten, Suikervrije gerechten, Glutenvrije gerechten, Lactose-intolerantie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Puur vegetarisch : stoven, bakken, braden, roosteren, paneren, barbecueën Anne-Katrin Weber (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Verzameling van meer dan 70 vegetarische gerechten die worden bereid met braden, stoven, gratineren, frituren, barbecueën, roosteren, marineren, karamelliseren, bakken of paneren. Met kleurenfoto’s. Uitgever Rebo Productions (2022) Taal Nederlands Onderwerp Vegetarische gerechten Serie Puur Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Puur vegan : smoren, roosteren, grillen, gratineren, karamelliseren Anne-Katrin Weber (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Kookboek met veganistische recepten. Met kleurenfoto’s. Uitgever Rebo Productions (© 2022) Taal Nederlands Onderwerp Veganistische gerechten Serie Puur Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Streetfood : vegetarisch Anne-Katrin Weber (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Verzameling van 80 eenvoudige vegetarische gerechten uit de internationale streetfood-cultuur. Met kleurenfoto’s. Uitgever Rebo Productions (2022) Taal Nederlands Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Taart & Gebak Anne-Katrin Weber (Auteur), Wolfgang Schardt (Fotograaf) Uitgever Deltas (2009) Taal Nederlands Onderwerp Gebak ; TV Serie Fun cooking Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen