Boek Kimchi : gezond koken met gefermenteerde groenten Ae Jin Huys (Auteur) Recepten waarin het Koraanse kimchi is verwerkt. Uitgever Lannoo (2022) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Zuid-Korea, Fermenteren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Proef Korea : Koreaanse recepten met lokale ingrediënten Ae Jin Huys (Auteur) Eenvoudige Koreaanse gerechten op basis van lokale ingrediënten, met speciale aandacht voor de verschillende 'jangs', gefermenteerde sauzen die het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Met kleurenfoto’s. Uitgever Lannoo (2023) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Zuid-Korea Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Yakitori & Korean BBQ : Japanse grilltechnieken en bijgerechten Jonas Cramby (Auteur) Uitgever Good Cook (© 2018) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Japan, Gerechten ; Zuid-Korea, Grillgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Wereldhapjes om te delen : mezze, tapas & fingerfood Sophie Dupuis-Gaulier (Auteur), Guillaume Czerw (Fotograaf) Uitgever Forte Culinair (2018) Taal Nederlands Onderwerp Wereldkeuken, Hapjes, Tapas Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar