Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

35 Resultaten

Sorteren op
Boek

Een vleugje Japan

Teresa Fisher (Auteur)

In korte hoofdstukken wordt verteld over de feesten die de mensen in Japan vieren, en wat ze daarbij eten (met recepten). Bevat veel kleurenfoto's en gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.

Uitgever

Lannoo (© 2017)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Sushi

Ryuichi Yoshii (Auteur)

Uitgever

Tirion (1999)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Recepten uit Tokyo

Maori Murota (Auteur), Akiko Ida (Fotograaf), Pierre Javelle (Fotograaf)

Uitgever

Good Cook (2015)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kintsugi : de complete Japanse lifestylegids

Candice Kumai (Auteur)

Japans kookboek met adviezen hoe goed voor jezelf te zorgen.

Uitgever

Spectrum (2018)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Tsukémono : snelle groentefermentaties uit Japan

Peter Van Berckel (Auteur)

Zelf groentepickle maken met een persje en de aanwijzingen in dit boek. De recepten zijn vegetarisch en voor een groot deel ook veganistisch.

Uitgever

De Lantaarn (© 2017)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Het Spectrum (2003)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

JapanEasy bowls & bento : eenvoudige Japanse gerechten voor elk moment van de dag

Tim Anderson (Auteur)

Verzameling van ruim tachtig recepten uit de Japanse keuken, geschikt om mee te nemen en koud, op kamertemperatuur of opgewarmd te eten. Met kleurenfoto’s en illustraties.

Uitgever

Good Cook (© 2023)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Ramen Otaku : maak de lekkerste noodlesoep thuis

Sarah Gavigan (Auteur), Ann Volkwein (Auteur)

Compleet boek over de oorsprong, de tradities, de achtergronden, de ontwikkelingen en de bereiding van ramen, incl. recepten.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar