Boek De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen? Chris van Tulleken
Boek De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen? Chris van Tulleken (Auteur) Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet. Uitgever Ambo|Anthos (© 2023) Taal Nederlands Onderwerp Emoties en voeding, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Zout suiker vet : hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt Michael Moss (Auteur) Kritische beschouwing over de praktijken van de hedendaagse voedingsindustrie om de consumenten ongezond voedsel op te dringen. Uitgever Carrera (2013) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsindustrie, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De hongerige stad : hoe voedsel ons leven vormt Carolyn Steel (Auteur) Beschrijving van de relatie tussen steden en het voedselsysteem. Uitgever NAi (2011) Taal Nederlands Onderwerp Voedselprobleem, Landbouweconomie, Voedingsindustrie, Marketing ; globalisering, Voedselvoorziening ; steden Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Coca-Cola : een succesverhaal met design als rode draad Jos Verniest (Auteur) Geschiedenis van het wereldbefaamde frisdrankmerk en de succesvolle, maar agressieve reclamecampagnes van het concern. Uitgever Snoeck (2011) Taal Nederlands Onderwerp Merken ; grafische vormgeving, Reclame ; dranken Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar