Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

4 Resultaten

Sorteren op
Boek

Van honingbij tot hagelslag : over al het lekkers dat van planten komt

Joël Broekaert (Auteur), Marieke Van Ditshuizen (Illustrator)

Wist je dat er zonder planten geen snoepjes zouden zijn? Laat je betoveren door de verhalen achter ons voedsel dat van planten als groente, fruit, bloemen en schimmels komt. Met illustraties in enkele kleuren. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Proefles : alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami

Joël Broekaert (Auteur)

Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De wereldgeschiedenis in twaalf bonen

Joël Broekaert (Auteur)

Cultuurhistorische verhalen waarin de culinair journalist en historicus (1982) de wereldgeschiedenis duidt aan de hand van twaalf bonen. Met illustraties.

Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

In het restaurant : een cultuurgeschiedenis in vier gangen

Christoph Ribbat (Auteur), Joël Broekaert (Inleider)

Cultuurgeschiedenis van het restaurant sedert het ontstaan van dit soort eetgelegenheden in de achttiende eeuw en van de maatschappelijke betekenis ervan.

Uitgever

Atlas Contact (2016)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.