Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

16 Resultaten

Sorteren op
Boek

Kerstbijbel : van voorgerecht tot dessert en alles wat er tussenin zit

Julius Jaspers (Auteur)

Verzameling van meer dan 250 recepten voor de kerstdagen, met tips voor het bereiden van een kerstmenu en aandacht voor snacks, dranken, sauzen en het verwerken van restjes. Met kleurenfoto's.

Uitgever

Carrera Culinair (© 2024)

Taal
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Spiesjes

Julius Jaspers (Auteur)

Uitgever

Carrera Culinair (© 2022)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Carrera Culinair (© 2020)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Carrera (2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Grillbijbel : van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

Julius Jaspers (Auteur), Dennis Brandsma (Fotograaf)

Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

Uitgever

Carrera Culinair (© 2022)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
E-boek

Hamburgers

Julius Jaspers (Auteur)

Uitgever
Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Uitgeleend