Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

20 Resultaten

Sorteren op
Boek

Ontbijtbijbel : van baksels tot eiergerechten en van brood tot ontbijtgranen

Nina De Bruijn (Auteur), Elise Gruppen-Schouwerwou (Auteur), Mitchell van Voorbergen (Fotograaf)

Verzameling van meer dan 240 ontbijtrecepten, variërend van eenvoudige eiergerechten en brood met zelfgemaakte tonijnsalade tot wentelteefjes en red velvet pancakes. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Carrera Culinair (© 2024)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Toetjesbijbel : van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova

Rutger van den Broek (Auteur)

Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Borrelbijbel : van Franse bistro tot BBQ summer en van movie night tot sunday brunch

Ramon Brugman (Auteur)

Meer dan tweehonderdvijftig recepten voor borrelhapjes, met praktische aanwijzingen, uitleg van basistechnieken en originele variaties.

Uitgever

Carrera culinair (© 2022)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kerstbijbel : van voorgerecht tot dessert en alles wat er tussenin zit

Julius Jaspers (Auteur)

Verzameling van meer dan 250 recepten voor de kerstdagen, met tips voor het bereiden van een kerstmenu en aandacht voor snacks, dranken, sauzen en het verwerken van restjes. Met kleurenfoto's.

Uitgever

Carrera Culinair (© 2024)

Taal
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Ovenschotelbijbel : van krokante bloemkoolschotel met kerriekruim tot moussaka met aubergine en kaneel

Janneke Philippi (Auteur), Serge Philippi (Fotograaf)

Verzameling van 230 recepten voor ovenschotels. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Carrera Culinair (© 2024)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Grillbijbel : van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

Julius Jaspers (Auteur), Dennis Brandsma (Fotograaf)

Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

Uitgever

Carrera Culinair (© 2022)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Cocktailbijbel : van klassiekers voor alle niveaus tot signature en alcoholvrije cocktails

Tess Posthumus (Auteur)

Verzameling van ruim tweehonderd klassieke en moderne cocktailrecepten, met en zonder alcohol. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Carrera culinair (© 2023)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Daisy-online

Toetjesbijbel : van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova

Rutger van den Broek (Auteur)

Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfotos.

Uitgever

Luisterpunt (2022)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep