Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

4 Resultaten

Sorteren op
Boek

Het complete Ketnet kookboek : van hapje tot dessert

Sabrina Crijns (Auteur), Mathilda Masters (Auteur), Katinka VanderSande (Illustrator)

Basiskookboek voor alle menugangen, van aperitief tot dessert. Sterren geven de moeilijkheidsgraad aan. Van tomatensoep met balletjes en appelmoes met worst tot Indische aardappeltorentjes en ananassoep. Met veiligheidsregels, tips, een lijst van kookgerei en keukenlatijn.

Uitgever

Lannoo (2021)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Sous-vide koken thuis : vacuümgaren voor maximaal smaakbehoud

Steven Sanders (Auteur), Sabrina Crijns (Auteur)

Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad

Uitgever

Manteau (2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

M-Books (© 2017)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.