Artikel uit tijdschrift Hoge druk voor goede smaak : nieuwe voedselbewaringstechniek opent lekkere perspectieven Wouter Van den Berghe
Boek Sous-vide koken thuis : vacuümgaren voor maximaal smaakbehoud Steven Sanders (Auteur), Sabrina Crijns (Auteur) Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad Uitgever Manteau (2019) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Sous-vide : 85 recepten voor de thuiskok Bas Robben (Auteur) Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad. Uitgever Good Cook (© 2019) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Daisy-online Sous-vide : 85 recepten voor de thuiskok Bas Robben (Auteur) Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad. Genre Luisterboeken Uitgever Luisterpunt (2019) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Hoge druk voor goede smaak : nieuwe voedselbewaringstechniek opent lekkere perspectieven Wouter Van den Berghe (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen