Zoekresultaten

Specification
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Componist
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

4 Resultaten

Sorteren op
Dvd

The nun

Corin Hardy (Regisseur), Demián Bichir (Acteur), Taissa Farmiga (Acteur), Jonas Bloquet (Acteur), Bonnie Aarons (Acteur)

In 1952 pleegt een non onder verdachte omstandigheden zelfmoord in een klooster in Roemenië. Het Vaticaan stuurt priester Burke en novice Irene naar het klooster om de zaak te onderzoeken.

Uitgever

Warner Home Video (© 2018)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Dvd

The nun II

Michael Chaves (Regisseur), Taissa Farmiga (Acteur), Jonas Bloquet (Acteur), Storm Reid (Acteur), Anna Popplewell (Acteur)

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Dvd

American horror story. Seizoen 1

Jessica Lange (Acteur), Dylan McDermott (Acteur), Connie Britton (Acteur), Taissa Farmiga (Acteur)

De familie Harmon, die pas naar Los Angeles is verhuisd, wordt geteisterd door bloedstollende gebeurtenissen die hun oorsprong hebben in het verleden. Golden Globe nominatie voor Best Television Series 2012.

Dvd

The final girls

Todd Strauss-Schulson (Regisseur), Gregory James Jenkins (Componist), Taissa Farmiga (Acteur), Malin Akerman (Acteur), Thomas Middleditch (Acteur), Alia Shawkat (Acteur), Alexander Ludwig (Acteur), Nina Dobrev (Acteur)

Een groep meiden die naar een horrorfilm uit de jaren tachtig aan het kijken is wordt op mysterieuze wijze in die film gezogen en moet dan een seriemoordenaar zien te overleven.

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.