Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

25 Resultaten

Sorteren op
Boek

Kook je koelkast leeg : 60 creatieve recepten en slimme bewaartips van Too Good To Go

Too Good To Go (Auteur), Ine Desmet (Auteur), Laurine Poortmans (Auteur)

Zestig creatieve recepten en praktische bewaartips om voedselverspilling tegen te gaan. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Lannoo (2022)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het restjeskookboek : 60 recepten om meer uit je eten te halen : red de restjes!

Inge Bams (Auteur), Urbain Devuyst (Auteur), Ria Knockaert (Auteur), Veerle Maes (Auteur), Sofie Mogensen (Auteur), Elfriede Anthonissen (Auteur), Elke Vandaele (Auteur), Kristel Vandenbroek (Auteur), Kristof Van Stichelen (Auteur), Tine Winnelinckx (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf)

Vlaco organiseert voedselverlies-lessen, later omgedoopt tot 'Red-de-restje'-sessies. In dit boek worden de beste tips en recepten aan iedereen doorgegeven.

Uitgever

Lannoo (© 2018)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

KVLV (2015)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Niets verspillen doe je zo! : recepten en praktische tips voor elke dag

Stéphanie Araud-Laporte (Auteur)

Talrijke tips voor meer duurzaam leven door minder afval en meer hergebruik.

Boek

Leven zonder afval : een handleiding voor een minimalwaste-lifestyle

Emily-Jane Townley (Auteur), Josselin Bijl (Illustrator)

Handige gids met praktische, alledaagse instructies, tips en ideeën over hoe je minder afval kunt produceren, of zelfs helemaal afvalvrij kunt leven.

Boek

Ons foodsaver boek : de essentiële gids voor het bewaren, bereiden en verwerken van voeding

Alex Elliott-Howery (Auteur), Jaime Edwards (Auteur)

Verzameling recepten en tips voor het omgaan met voedselverspilling en het omtoveren van restjes tot maaltijden, bijgerechten of smaakmakers. Met kleurenillustraties.

Boek

Koken met restjes : no leftovers

KVLV (Auteur), Christel Delen (Concept), Lotte Van Boxem (Concept), Vera Criel (Auteur), Annie Houtmeyers (Auteur), Hilde Jammaers (Auteur)

Uitgever

KVLV (2015)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Zero waste koken voor dummies

Rosanne Rust (Auteur)

Tips, adviezen en recepten voor het omgaan met voedselverspilling, gericht op het creëren van duurzame kookgewoontes.

Boek

1 basisgerecht, 3 bonusgerechten, 0 restjes : meer dan 80 recepten

Keda Black (Auteur)

Eerst genieten van het hoofdgerecht en vervolgens met de ʹrestjesʹ weer twee tot vier nieuwe gerechten maken.

Uitgever

Becht (2020)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De groene lunchbox : (h)eerlijke recepten die goed zijn voor jou en de aarde

Becky Alexander (Auteur), Sally Caulwell (Illustrator), Issy Croker (Fotograaf)

Kookboek met zestig eenvoudige en verrassende vegetarische en veganistische lunchrecepten.

Boek

Instock cooking : zet voedselverspilling op de kaart

Freke van Nimwegen (Samensteller), Charlot Van Scheijen (Auteur), Lucas Jeffries (Auteur), Dalila Sayd (Auteur), Samuel Levie (Medewerker), Yvette van Boven (Medewerker)

Instock is een stichting die - vanuit verontwaardiging over de enorme voedselverspilling in deze tijd - een restaurant runt dat al zijn bereidingen maakt met producten die niet meer in de supermarkten kunnen verkocht worden. Deze publicatie biedt naast een aantal recepten ook informatie over het bewaren van voedsel en vermijden van verspilling.