Boek Madam Confituur Katrien Hoebers (Auteur), Frank Croes (Fotograaf) Uitgever Standaard (2013) Taal Nederlands Onderwerp Confituren Serie Madam Confituur Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Compleet handboek inmaken en bewaren Anna Spreng (Auteur), Margrit Bühler (Auteur) Uitgever Deltas (2011) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Confituur van Winiefred : buitengewoon lekker Winiefred Van Killegem (Auteur) Uitgever Davidsfonds (2007) Taal Nederlands Onderwerp Confituren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Van boerderij naar tafel Richard Spilsbury (Auteur), Louise Spilsbury (Auteur) Welke reis leggen levensmiddelen af voordat ze in de winkels liggen? Ingegaan wordt op de productie en het transport. Met veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar. Uitgever Corona (2010) Taal Nederlands Onderwerp Gezondheid en voeding, Conserveren van voedingsmiddelen Serie Voedsel en productie (1) Doelgroep Vanaf 9-11 jaar, Jeugd Beschikbaar Vind exemplaar Boek Roken, drogen en pekelen Dick Strawbridge (Auteur), James Strawbridge (Auteur) Instructies voor het zelf conserveren van voedingsmiddelen, afgewisseld met recepten. Uitgever Fontaine (2013) Taal Nederlands Onderwerp Drogen van voedingsmiddelen, Roken van voedingsmiddelen, Pekelen van voedingsmiddelen Serie Uit eigen tuin & keuken Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Rijke oogst : inmaken en bewaren uit eigen tuin Alys Fowler (Auteur) Uitgever Forte Groen (2014) Taal Nederlands Onderwerp Tuinieren, Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Nuttige planten voor voedsel Sally Morgan (Auteur) Kennismaking met planten die we eten zoals fruit, nootjes, granen en specerijen. Met grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 jaar. Uitgever Ars Scribendi (2010) Taal Nederlands Onderwerp Planten, Voeding Serie Nuttige planten Doelgroep Vanaf 9-11 jaar, Jeugd Beschikbaar Vind exemplaar Boek Ingemaakt : chutneys, compotes, pickles, aromatische olie en azijn & andere homemade smaakmakers Els Debremaeker (Auteur), Iris Debremaeker (Auteur) Uitgever Manteau (2013) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Inmaken : groente, fruit, diversen Jonah Freud (Auteur), Noni Kooiman (Auteur) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (© 2020) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Olie, azijn, zout & zuur : drogen, inmaken, fermenteren, infuseren Johan Björkman (Auteur) Technieken om voedsel langer houdbaar te maken én een verrassende smaak mee te geven. Uitgever Good Cook (© 2019) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Fermenteren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Houdbaar en heerlijk Nick Sandler (Auteur), Johnny Acton (Auteur), Peter Cassidy (Fotograaf) Overzicht van conserveringstechnieken zoals drogen, inleggen in zuur, inmaken met suiker of zout, roken, invriezen of wecken. Uitgever Terra (2005) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Jam, gelei, confituur en meer lekkers van het seizoen Janine Bruinooge (Auteur) Uitgever Forte Uitgevers (© 2017) Taal Nederlands Onderwerp Confituren, Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Perfect conserveren : met meer dan 80 smakelijke recepten Hilaire Walden (Auteur) Uitgever Veltman (2003) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek In pot en fles : complete geïllustreerde gids voor het conserveren van voedsel Oded Schwartz (Auteur) Uitgever Tirion (1998) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Tsukémono : snelle groentefermentaties uit Japan Peter Van Berckel (Auteur) Zelf groentepickle maken met een persje en de aanwijzingen in dit boek. De recepten zijn vegetarisch en voor een groot deel ook veganistisch. Uitgever Rineke Dijkinga Books (2018) Taal Nederlands Onderwerp Groentegerechten, Gerechten ; Japan, Vegetarische gerechten, Fermenteren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Ferme groenten : groenten en fruit zelf fermenteren Annemie Morris (Redacteur), KVLV (Auteur) Uitgever KVLV (2017) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Zoet, zuur & zout : het conserveren van fruit, groente, vlees en vis Diana Henry (Auteur) Uitgever Veltman (2013) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Rooktechnieken : de lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer Annerose Sieck (Auteur) Uitgever Veltman (2013) Taal Nederlands Onderwerp Roken van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Handboek inmaken : het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten Catherine Atkinson (Auteur), Maggie Mayhew (Auteur) Uitgever Veltman (2004) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Chutneys & zuur Jonah Freud (Auteur), Noni Kooiman (Auteur), Saskia Van Osnabrugge (Fotograaf) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (2021) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Chutneys Serie Nijgh Cuisine Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar