Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

45 Resultaten

Sorteren op
Boek

Madam Confituur

Katrien Hoebers (Auteur), Frank Croes (Fotograaf)

Uitgever

Standaard (2013)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Van boerderij naar tafel

Richard Spilsbury (Auteur), Louise Spilsbury (Auteur)

Welke reis leggen levensmiddelen af voordat ze in de winkels liggen? Ingegaan wordt op de productie en het transport. Met veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Boek

Roken, drogen en pekelen

Dick Strawbridge (Auteur), James Strawbridge (Auteur)

Instructies voor het zelf conserveren van voedingsmiddelen, afgewisseld met recepten.

Boek

Nuttige planten voor voedsel

Sally Morgan (Auteur)

Kennismaking met planten die we eten zoals fruit, nootjes, granen en specerijen. Met grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 jaar.

Uitgever

Ars Scribendi (2010)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Olie, azijn, zout & zuur : drogen, inmaken, fermenteren, infuseren

Johan Björkman (Auteur)

Technieken om voedsel langer houdbaar te maken én een verrassende smaak mee te geven.

Uitgever

Good Cook (© 2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Houdbaar en heerlijk

Nick Sandler (Auteur), Johnny Acton (Auteur), Peter Cassidy (Fotograaf)

Overzicht van conserveringstechnieken zoals drogen, inleggen in zuur, inmaken met suiker of zout, roken, invriezen of wecken.

Uitgever

Terra (2005)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Tsukémono : snelle groentefermentaties uit Japan

Peter Van Berckel (Auteur)

Zelf groentepickle maken met een persje en de aanwijzingen in dit boek. De recepten zijn vegetarisch en voor een groot deel ook veganistisch.