Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

35 Resultaten

Sorteren op
Uitgever

Lannoo (2005)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

I ♥ chocolate

Andreas Neubauer (Auteur), Oliver Brachat (Fotograaf)

Kookboek met zoete recepten op basis van chocolade.

Uitgever

Forte Culinair (© 2018)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Chocolade encyclopedie

Frédéric Bau (Redacteur), Pierre Hermé (Inleider), Clay McLachlan (Fotograaf)

Uitgever

Fontaine (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Choco, noga & fudge

Sara Aasum Hultberg (Auteur)

Recepten voor het maken van heerlijke zoetigheden als noga, fudge, karamel, toffee en chocoladebrokken.

Uitgever

Forte Culinair (copyright 2016)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Terra (2003)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Goossens (2007)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Perfecte pralines

Jean-Pierre Wybauw (Auteur), Tony Le Duc (Auteur)

Uitleg over het vervaardigen van bonbons voor de professional.

Uitgever

Lannoo (2012)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Chocolade, heerlijk!

Allerlei chocoladerecepten: gebak, pudding, dranken, fondues, bonbons etc. Met ongewone combinaties als een fophamburger en chocolade-banaanpizza. Met achtergrondinformatie over chocolade.

Uitgever

Standaard (2012)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Handboek patisserie : alle regels van de kunst in de praktijk

Ferrandi Paris (Auteur)

Recepten van o.a. macarons, entremets, feesttaarten, chocolade en roomijs. Met basistechnieken, keukengerei en verschillende soorten deeg.