Boek Chocolade zonder grenzen Jean-Pierre Wybauw (Auteur), Frank Croes (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2005) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het grote Larousse chocoladeboek Le Cordon Bleu (Auteur) Uitgever Lannoo (2010) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek I ♥ chocolate Andreas Neubauer (Auteur), Oliver Brachat (Fotograaf) Kookboek met zoete recepten op basis van chocolade. Uitgever Forte Culinair (© 2018) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met chocolade, Gebak, Taarten (zoet) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De chocoladebijbel : met meer dan 200 recepten Christine McFadden (Auteur), Christine France (Auteur) Uitgever Veltman (2009) Taal Nederlands Onderwerp Chocolade, Gerechten met chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Chocolade encyclopedie Frédéric Bau (Redacteur), Pierre Hermé (Inleider), Clay McLachlan (Fotograaf) Uitgever Fontaine (2011) Taal Nederlands Onderwerp Chocolade, Gerechten met chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Choco, noga & fudge Sara Aasum Hultberg (Auteur) Recepten voor het maken van heerlijke zoetigheden als noga, fudge, karamel, toffee en chocoladebrokken. Uitgever Forte Culinair (copyright 2016) Taal Nederlands Onderwerp Nagerechten, Gerechten met karamel, Gerechten met chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Chocolade Uitgever Könemann (1998) Taal Duits Onderwerp Gebak, Gerechten met chocolade Serie Le cordon bleu. Recepten van meesterkoks Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het chocoladeboek : een passie voor chocolade Angélique Schmeinck (Auteur) Uitgever Van Reemst (1996) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Ik wil chocola ! Linda Collister (Auteur), Martin Brigdale (Fotograaf) Uitgever Terra (2003) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het grote Nutella-kookboek : met meer dan 300 inspirerende en smeuïge recepten Paola Balducchi (Auteur) Uitgever Becht (2009) Taal Nederlands Onderwerp Nagerechten, Chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De chocoladecodex René Goossens (Auteur) Uitgever Goossens (2007) Taal Nederlands Onderwerp Chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Shock-o-latier : verrassende chocoladegerechten Dominique Persoone (Auteur), Marc Declercq (Redacteur) Uitgever njam! (2012) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met chocolade, Gebak Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Chocolade : 79 recepten stap voor stap Orathay Souksisavanh (Auteur), Vania Nikolcic (Auteur), Pierre Javelle (Fotograaf) Uitgever Inmerc (2009) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met chocolade Serie Kookschool Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De verleiding van chocolade Jacques Mercier (Auteur) Uitgever Lannoo (2007) Taal Nederlands Onderwerp Chocolade ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Perfecte pralines Jean-Pierre Wybauw (Auteur), Tony Le Duc (Auteur) Uitleg over het vervaardigen van bonbons voor de professional. Uitgever Lannoo (2012) Taal Nederlands Onderwerp Pralines Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Proeven van pralines : 50 recepten op de wijze van Godiva Juliette Nothomb (Auteur), Eric Cherpion (Fotograaf) Uitgever Van Halewyck (2013) Taal Nederlands Onderwerp Pralines, Nagerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Minipatisserie : soesjes, petitfours, gebakjes, financiers, dômes, meringues, cakejes en koekjes Orathay Souksisavanh (Auteur), Vania Nikolcic (Auteur), Deirdre Rooney (Fotograaf) Uitgever Terra (2010) Taal Nederlands Onderwerp Gebak Serie Kookstudio : lekker in de keuken Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Chocolade : de geheimen van de patissier Victoire Paluel-Marmont (Auteur), Marie-Pierre Morel (Fotograaf) Uitgever Terra (2011) Taal Nederlands Onderwerp Chocolade, Gebak, Taarten (zoet) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Chocolade, heerlijk! Allerlei chocoladerecepten: gebak, pudding, dranken, fondues, bonbons etc. Met ongewone combinaties als een fophamburger en chocolade-banaanpizza. Met achtergrondinformatie over chocolade. Uitgever Standaard (2012) Taal Nederlands Onderwerp Chocolade, Kinderkookboeken Serie For friends only! Doelgroep Vanaf 9-11 jaar, Jeugd Beschikbaar Vind exemplaar Boek Handboek patisserie : alle regels van de kunst in de praktijk Ferrandi Paris (Auteur) Recepten van o.a. macarons, entremets, feesttaarten, chocolade en roomijs. Met basistechnieken, keukengerei en verschillende soorten deeg. Uitgever Sterck & De Vreese (© 2022) Taal Nederlands Onderwerp Consumptie-ijs, Taarten (zoet), Snoep, Gerechten met chocolade, Gebak Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar