Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

29 Resultaten

Sorteren op
Boek

Chocolade, heerlijk!

Allerlei chocoladerecepten: gebak, pudding, dranken, fondues, bonbons etc. Met ongewone combinaties als een fophamburger en chocolade-banaanpizza. Met achtergrondinformatie over chocolade.

Uitgever

Standaard (2012)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Terra (2003)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Belgische chocolade & bier : 52 verrassende smaakcombinaties

Michel Eyckerman (Auteur), Karl Bruninx (Fotograaf)

Verzameling recepten op basis van Belgische chocolade en speciaalbier. Met afbeeldingen.

Uitgever

Lannoo (2025)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Chocolade encyclopedie

Frédéric Bau (Redacteur), Pierre Hermé (Inleider), Clay McLachlan (Fotograaf)

Uitgever

Fontaine (2011)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Chocolade : Italiaanse zoetigheden van chocolade

Verzameling van 100 recepten voor chocoladegerechten uit de Italiaanse keuken, met achtergrondinformatie en kleurenfoto's.

Boek

Het gouden chocoladeboek

Carla Bardi (Auteur), Claire Pietersen (Auteur), Alan Benson (Fotograaf)

Uitgever

10P (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Lannoo (2005)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Chocolaterie. : het ultieme handboek voor chocolade

Hidde de Brabander (Auteur)

Uitleg over de verschillende soorten cacaobonen, technieken met foto’s van diverse soorten verwerkingen van chocola en alles wat bij chocolaterie komt kijken.

Uitgever

Kosmos (2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar