Artikel uit tijdschrift Etnische diversiteit in het 20ste-eeuwse Brusselse restaurant Steven Van den Berghe
Boek De keuken van meesters en meiden : klassenverschillen aan tafel 1900-1960 Diane De Keyzer (Auteur) Uitgever Van Halewyck (1997) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; België ; 20ste eeuw Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Kattentongen, ezelsoren en varkenspoten : onze keuken in de 20ste eeuw Eddie Niesten (Auteur), Jan Raymaekers (Auteur), Yves Segers (Auteur) Geschiedenis van 'Ons Kookboek', een Belgisch-Vlaams standaardkookboek van de Boerinnenbond (nu K.V.L.V.), dat in 1927 voor het eerst verscheen en sindsdien vele herdrukken kent. Uitgever CAG (2002) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; België ; 20ste eeuw Serie CAG cahiers (3) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Etnische diversiteit in het 20ste-eeuwse Brusselse restaurant Steven Van den Berghe (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; België ; 20ste eeuw, Multiculturele samenleving ; Brussel Doelgroep Volwassenen Boek Gebundeld : Ons kookboekje en Ons oorlogsboekje Uitgever KVLV (2013) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar