Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

18 Resultaten

Sorteren op
Uitgever

Manteau (2021)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Gevaarlijke gluten : hoe ons dagelijks brood ons moe en ziek kan maken

Shelly L. Stuart (Auteur)

Pleidooi voor meer onderzoek naar het effect van gluten op de gezondheid en tips hoe te leven met glutenallergie en -intolerantie.

Uitgever

Standaard (2012)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Fontaine (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Bakken vol gevoel : over het therapeutische effect van deeg kneden, beslag mengen en taart bakken : met meer dan 50 recepten voor elke emotie

Laura Verhulst (Auteur)

Verzameling vegan bakrecepten waarmee het therapeutische effect van bakken wordt verkend. De focus wordt op emoties als blijdschap, verdriet, boosheid en angst gelegd. Met kleurenfoto’s.

Boek

Broodbuik totaal gezond : word weer gezond, word weer slank met het ultieme gluten-, tarwe- en granenvrije plan

William Davis (Auteur)

Wat doet tarwe met ons lichaam? Davis legt uit waarom tarwe- en granenproducten volgens hem schadelijk voor de gezondheid zijn en vertelt hoe we tarwe en granen uit ons dagelijks dieet kunnen schrappen. Zo zullen we volgens hem afvallen en ontstekingen, buik- en vermoeidheidsklachten en diabetes type twee beperken. Dit boek is een vervolg op Broodbuik : minder met tarwe en gluten, verlies overgewicht en word weer helemaal gezond