Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Muziek of film
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

202 Resultaten

Sorteren op
Boek

De bakker

Liesbet Slegers (Auteur)

Hoe ziet het werk van de bakker eruit? Prentenboek met kleine en paginagrote schilderingen in vrolijke kleuren. Vanaf ca. 3 jaar.

Uitgever

Clavis (2009)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De verhalenbakker

Carsten Henn (Auteur), Jeannet Dekker (Vertaler)

Een vrouw gaat na het einde van haar danscarrière werken in een kleine dorpsbakkerij. Daar ontdekt ze het geluk van kleine dingen en vindt ze de moed om te veranderen.

Genre
Uitgever

Boekerij (© 2023)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Hoe bak ik brood : stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden

Emmanuel Hadjiandreou (Auteur), Steve Painter (Fotograaf)

Een boek voor hobbybakkers voor het bakken van zowel het dagelijkse als meer exclusief brood. .

Uitgever

Becht (2024)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Belgisch bakboek : onze lekkerste streekspecialiteiten

Stefan Elias (Auteur), Greet Draye (Inleider)

Verzameling van meer dan honderd Belgische bakrecepten, met wetenswaardigheden over de geschiedenis van elk recept. Met foto’s.

Uitgever

Kannibaal (2016)

Taal
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kleine bakkers : een boek over brood

Issa Niemeijer-Brown (Auteur), Rachelle Klaassen (Illustrator)

Lees hoe je zelf brood bakt: hoe zorg je voor het deeg, en hoe kun je het beste kneden en vormen? Met recepten van bijzondere broden als pitabroodjes en pizza. Tot slot komt ook desem aan bod. Oblong uitgave met kleine illustraties in enkele kleuren. Vanaf ca. 10 t/m 16 jaar.

Uitgever

Uitgeverij Brandt (© 2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Simplify life (2014)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Brood, rijst en pasta

Susan Martineau (Auteur), Hel James (Auteur)

Uitgelegd wordt hoe belangrijk brood, rijst en pasta zijn voor onze voeding. Met informatie over de productie van deze graanproducten en of ze goed zijn voor onze gezondheid. Met kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Uitgever

Corona (2008)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Manteau (2014)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Van graan tot brood

Sarah Ridley (Auteur)

Hoe wordt brood eigenlijk gemaakt? En waarom is bruin brood zo gezond? Lees hoe van tarwe(korrels) meel wordt gemaakt en tenslotte brood. Met veel grote kleurenfoto's. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Soep, bouillon, brood

Rachel Allen (Auteur), Maja Smend (Fotograaf), Joanne Murphy (Fotograaf), Jessica Hart (Illustrator)

Recepten voor soep, bouillon, bijgerechten en brood.

Uitgever

Good Cook (2022)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Uitgever

Manteau (2014)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Brood

Saviour Pirotta (Auteur)

In korte teksten en met veel kleurenfoto's leer je hoe brood wordt gemaakt. Vanaf ca. 8 jaar.

Uitgever

Corona (2004)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar