Een vrouw gaat na het einde van haar danscarrière werken in een kleine dorpsbakkerij. Daar ontdekt ze het geluk van kleine dingen en vindt ze de moed om te veranderen.
Lees hoe je zelf brood bakt: hoe zorg je voor het deeg, en hoe kun je het beste kneden en vormen? Met recepten van bijzondere broden als pitabroodjes en pizza. Tot slot komt ook desem aan bod. Oblong uitgave met kleine illustraties in enkele kleuren. Vanaf ca. 10 t/m 16 jaar.
Uitgelegd wordt hoe belangrijk brood, rijst en pasta zijn voor onze voeding. Met informatie over de productie van deze graanproducten en of ze goed zijn voor onze gezondheid. Met kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.
Hoe wordt brood eigenlijk gemaakt? En waarom is bruin brood zo gezond? Lees hoe van tarwe(korrels) meel wordt gemaakt en tenslotte brood. Met veel grote kleurenfoto's. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.