Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

44 Resultaten

Sorteren op
Boek

De kaasmaker

Liesbet Slegers (Auteur)

De kaasmaker vertelt over het maken van kaas en alle spullen en machines die nodig zijn. Prentenboek met eenvoudige zwartomlijnde illustraties in vrolijke kleuren. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.

Uitgever

Clavis (2017)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De kaasmaker en de boer

Liesbet Slegers (Auteur)

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat: op de boerderij is altijd wat te doen. De boer levert melk voor de kaasmaker. Hoe ziet hun werk eruit? Prentvertelling met eenvoudige zwartomlijnde illustraties in vrolijke kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Clavis (© 2025)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kaaskenner word je zo

Tristan Sicard (Auteur), Yannis Varoutsikos (Illustrator)

Beschrijving van meer dan 400 soorten kaas, afkomstig uit fe hele wereld.

Uitgever

Good Cook (© 2018)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek
Boek

Kaas

Ria Van der Kraan (Auteur), Egbert Koopmans (Illustrator)

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Franse kaas

Kazuko Masui (Auteur), Tomoko Yamada (Auteur)

Uitgever

Unieboek (2007)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Boek

Zelf kaas maken : van ricotta en brie tot feta en Goudse kaas

Morgan McGlynn (Auteur)

Gids voor het maken van kaas, met recepten waarin de kazen verwerkt worden.

Uitgever

Terra (2022)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Ullmann (2009)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Uitgever

M&P (1990)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Boek

Kaas

Juliet Harbutt (Auteur), Roz Denny (Auteur)

Uitgever
Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Melk en kaas

Nancy Dickmann (Auteur)

Waar komt melk vandaan? Wat kun je van melk maken? Grote kleurenfoto's met een of twee regels tekst. Onder begeleiding vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.

Uitgever

Corona (2012)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Uitgever

Davidsfonds (2007)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Melk, boter en kaas

Susan Martineau (Auteur), Hel James (Auteur)

Uitgelegd wordt hoe belangrijk melk, boter en kaas zijn voor onze voeding. Met informatie over deze voedingsmiddelen en of ze goed zijn voor onze gezondheid. Met kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Uitgever

Corona (2008)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar