Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

105 Resultaten

Sorteren op
Boek

Op weg

Leo Timmers (Auteur)

Een haas racet voorbij in een raceauto en een vogel maakt een mooie looping in zijn vliegtuig. En waar gaan die raket, die volgepakte auto en die onderzeeboot naartoe? Vierkant, tekstloos hardkartonnen prentenboek met grappige kleurenillustraties van voertuigen en beweegbare elementen. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Kiekeboe huis

Camilla Reid (Auteur), Ingela P. Arrhenius (Illustrator)

Hallo boterham, gekookt eitje en lekkere cupcake! Draai maar aan de schijf, dan zie je de sokken in de wasmachine ronddraaien. Of beweeg het schuifje, dan zie je iemand achter het gordijn zwaaien. Vierkant hardkartonnen prentenboekje met eenvoudige illustraties in vrolijke, rustige kleuren en beweegbare elementen. Vanaf ca. 1 jaar.

Boek

Kiekeboe maan

Camilla Reid (Auteur), Ingela P. Arrhenius (Illustrator)

Hallo flesje melk, tandenborstel en badeendje! Beweeg het schuifje maar, dan zie je de lieve knuffel naast het kindje liggen en de maan verschijnen boven het huis. Vierkant hardkartonnen prentenboekje met eenvoudige illustraties in vrolijke, rustige kleuren en beweegbare elementen. Vanaf ca. 1 jaar.

Boek

Wilde dieren

Nathalie Choux (Auteur)

Welk dier houdt van honing en wie slingert van tak naar tak? Hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties. Met schuif- en draaielementen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Boek

Mijn groene huis : een eco-boekje

Pintachan (Illustrator), J.H. Gever (Vertaler)

Waarom doe je de kraan dicht als je klaar bent in de badkamer? En waarom doe je het licht uit als je de deur uitgaat? Het helpt allemaal om goed voor de aarde te zorgen. Help je mee? Beweeg de schuifjes maar. Prentenboek met zacht gekleurde illustraties en schuifjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Seizoenen

Nathalie Choux (Illustrator)

Wat groeit er in de lente? Waar zwemmen we in de zomer en waarmee glijden we 's winters door de sneeuw? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties en schuifelementen. Vanaf ca. 1 jaar.

Boek

De tuin

Nathalie Choux (Auteur)

Wie woont er onder de grond en wat gebruikt het meisje in haar groentetuin? Hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties. Met schuif- en draaielementen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Boek

Smakelijk eten!

Jane Foster (Auteur)

Kun jij het sap inschenken en de toast smeren voor het ontbijt, en voor het 10-uurtje de banaan schillen en de melk inschenken? En wat kun je eten voor het avondmaal? Hardkartonnen prentenboekje met eenvoudige kleurenillustraties en beweegbare elementen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Boek

Een rondje over de bouwplaats

Johnny Dyrander (Illustrator)

Weet je wat de bulldozer, kiepwagen, shovel en andere machines op de bouwplaats doen, en hoe je hun onderdelen noemt? Kun je ze ook laten rijden door het rondje te bewegen? Interactief, hardkartonnen prentenboek met strakke, kleurrijke illustraties en een route in relie͏̈f waardoor een rondje kan schuiven. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Boek

Kerstmis

Nathalie Choux (Illustrator)

Wat maken we van de sneeuw in de tuin? En wat voor boom versieren we en wie brengt de cadeautjes? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties en schuifelementen. Vanaf ca. 1 jaar.

Boek

Kiekeboe kindje

Camilla Reid (Auteur), Ingela P. Arrhenius (Illustrator), J.H. Gever (Vertaler)

Een prentenboekje voor de allerkleinsten.

Boek

Vormen

Sandrine Andrews (Auteur)

Zie je de zwarte en de witte vierkantjes in het schilderij? Het zijn net lichtjes. En zie je hoe de rondjes van kleur veranderen in het andere schilderij? Vierkant hardkartonnen prentenboek over vormen in vijf schilderijen van beroemde kunstenaars. Met schuifelementen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Boek

Een rondje met de auto

Johnny Dyrander (Illustrator), J.H. Gever (Vertaler)

Rijd een rondje met een sportwagen, jeep of taxibusje. En kijk goed om je heen, want er is ook nog van alles te zien. Prentenboek met uitsneden en kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Boek

Kiekeboe beer

Ingela P. Arrhenius (Auteur), J.H. Gever (Vertaler)

Hallo eekhoorns, uiltjes en lieveheersbeestjes, en kiekeboe beer! Beweeg het schuifje maar, dan komt de haas tevoorschijn, of zie je de bij uit de bloem vliegen of de vogels uit de boom. Vierkant hardkartonnen prentenboekje met eenvoudige illustraties in vrolijke kleuren en beweegbare elementen. Vanaf ca. 1 jaar.

Boek

Een kommetje vol fruit

Xavier Deneux (Auteur)

Hoe maak je een lekkere fruitsalade? Daarvoor laat je een banaan rijpen, neem je een appel met rode wangetjes en verdeel je een mandarijn in partjes. En wat doe je nog meer? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige tekeningen in heldere kleuren. Met voelelementen en schuifjes. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Boek

Op de markt

Ingela P. Arrhenius (Auteur)

Draai aan de schijven en zoek het voorwerp! Zie jij in welke kraam het ligt? Hardkartonnen prentenboek met zoekplaten. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

De brandweer

Nathalie Choux (Illustrator)

Wat draagt de brandweervrouw op haar hoofd, en waarmee blust zij het vuur? En welk voertuig zegt ta-tu? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties. Met schuif- en draaielementen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Boek

Diertjes

Nathalie Choux (Illustrator)

Welk diertje heeft stekels? En wie is dol op nootjes? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties en schuifelementen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Uitgever

Clavis (2019)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Hier woon ik : binnenkijken bij dieren

Camilla de la Bédoyère (Auteur), Adam Howling (Illustrator)

Wist je dat dieren modder, gras en soms speeksel gebruiken om hun huis/nest te bouwen? Bekijk, soms met een 'vergrootglas' hoe dieren wonen en hun huis inrichten. Stevig kartonboek met illustraties in aardekleuren en een stevig bevestigd vergrootglas op vier bladzijden. Vanaf ca.. 5 t/m 8 jaar.

Boek

Babydieren

Nathalie Choux (Illustrator)

Wie komen uit de eieren van mama kip? En wie zit heerlijk verstopt in zijn moeders buidel? Hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties. Met schuifelementen. Vanaf ca. 2 jaar.