Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

271 Resultaten

Sorteren op
Boek

Een dag met Jules op school

Annemie Berebrouckx (Auteur)

Jules gaat vandaag naar school. Papa brengt hem weg, samen met Marie. Wat neemt Jules allemaal mee? En wat gebeurt er allemaal op een schooldag? Oblong hardkartonnen prentenboek met kleurrijke tekeningen en veel flapjes. Vanaf ca. 3 jaar.

Boek

100 eerste woordjes in de natuur

Edward Underwood (Illustrator), J.H. Gever (Vertaler)

Wat zie je allemaal op de boerderij, of als je buiten bent in het park, of als je naar bed gaat? En welke voertuigen ken je allemaal? Groot hardkartonnen aanwijsprentenboek, ingedeeld in zeven thema’s. Met vrolijk gekleurde tekeningen en flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Boek

Wie zit daarachter?

Giuliano Ferri (Auteur), M.E. Ander (Vertaler)

Wie zit er achter het masker van Roodkapje? En wie heeft zich als brandweerman verkleed? En wie als wolf? Klap de grote flap van de doos maar open! Vierkant kartonnen prentenboek met sfeervolle illustraties in natuurlijke kleuren met flappen. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Wie?

Guido Van Genechten (Auteur)

Wat hebben een slang en een olifant met elkaar gemeen? Of een varken en een vlinder? Vierkant prentenboek met veertien vrijstaande zwartomlijnde kleurenillustraties van dieren, met flappen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Uitgever

Clavis (2009)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Dikkie Dik wacht op Sinterklaas

Jet Boeke (Auteur)

Het is pakjesavond en Dikkie Dik is heel benieuwd of hij van Sinterklaas een cadeautje zal krijgen. Hij wil wakker blijven tot de Sint komt. Steeds hoort hij iets. Zal dat eindelijk Sint zijn? Vierkant hardkartonnen prentenboek met grote, eenvoudige tekeningen in kleur en grote flappen. Vanaf ca. 2 jaar

Boek

Tegenstellingen

Roald Dahl (Auteur), Quentin Blake (Illustrator)

De pelikaan heeft een volle en een lege snavel en hij is kort naast de lange giraf. En de olifant staat rechtop, maar de boos kijkende krokodil hangt ondersteboven aan zijn slurf. Vierkant hardkartonnen prentenboek met fantasievolle kleurrijke illustraties over tegenstellingen. Met flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Kleuren

Roald Dahl (Auteur), Quentin Blake (Illustrator)

Leer de kleuren met Roald Dahl: vette roze varkentjes, een prachtige blauwe rolmopsvogel en perfect gepruttelde paarse flitspopper helpen je daarbij. Vierkant hardkartonnen prentenboek met fantasievolle kleurrijke illustraties en één flapje. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Mag ik eens in je luier kijken?

Guido Van Genechten (Auteur)

Muisje is erg nieuwsgierig. Hij wil overal in kijken, zelfs in de luiers van zijn vriendjes. Prentenboek met grote, zwartomlijnde kleurentekeningen tegen een witte achtergrond. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Waar is iedereen?

Tom Schamp (Auteur)

We woont er in de paddenstoel, wie doet een dutje achter de bank en wie zit er warmpjes bij? En wie lust er graag taart? Vierkant hardkartonnen prentenboek met fantasierijke kleurenillustraties en flappen. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Zoek en vind : rupsje Nooitgenoeg

Eric Carle (Auteur), Naomi Tieman (Vertaler)

Wie fladdert er boven de bomen en fluit het mooiste lied? En wie graaft er lange tunnels, diep onder de grond? Kun je alle dieren vinden? Vierkant hardkartonnen prentenboek met kleurrijke collages, flappen en voelelementen door relie͏̈f. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Het hele jaar fruit

Clara Corman (Auteur)

Hoe groeien tomaten? En hoe weet je of kokosnoten rijp zijn? Hardkartonnen prentenboek met gestileerde kleurenillustraties van zestien bekende fruitsoorten en minder bekende vruchten. Je ziet ook hoe ze groeien, aan bv. een boom. Vanaf ca. 4 jaar.

Boek

Rosalie verkleedt zich

Brigitte Minne (Auteur), An Candaele (Illustrator)

Eendje Rosalie verkleedt zich als piraat, ridder, danseres en nog meer figuren. Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties en grote flappen. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Kapper Tom

Arnold Hovart (Illustrator), Danny De Vos (Auteur)

Als kapper Tom zijn oude soepkom bestudeert, krijgt hij een geweldig idee. Zijn ‘coupe à la kom’ is een enorm succes, totdat Tom zijn kom kapot laat vallen. Misschien heeft buurvrouw Kaat nog wat bruikbare spulletjes in haar antiekwinkel? Prentvertelling met humoristische kleurenillustraties, uitslaande bladzijden en tekst op rijm. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Uitgever

Van Halewyck (2019)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het hele jaar groenten

Clara Corman (Auteur)

Wanneer oogst je erwtjes? Hoe groeien spruitjes? Hardkartonnen prentenboek met gestileerde kleurenillustraties van zestien groenten. Je ziet ook hoe ze groeien. Vanaf ca. 4 jaar.

Boek

Mag ik eens in je bedje kijken?

Guido Van Genechten (Auteur)

Muisje is supernieuwsgierig en wil alles weten. Vanavond gaat Muisje uitzoeken wat zijn vriendjes doen om goed te slapen. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Uitgever

Clavis (2022)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Naar de echte wc

Anita Bijsterbosch (Auteur)

Konijn is haar geliefde potje kwijt. Ze vraagt aan haar vriendjes of zij weten waar haar potje is. Maar Tijger, Koe en Giraf zitten op de wc. Ze brengen Konijn op een idee. Vierkant hardkartonnen prentenboek met vrolijke kleurenillustraties en flapjes. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Boek

Astronaut, waar ben je?

Ingela P. Arrhenius (Illustrator)

Waar heeft de ruimtehond zich verstopt? En waar is toch de raketbouwer, en het marsmannetje? En kijk eens achter de maan of je het kindje kunt vinden? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties en vilten flapjes. Vanaf ca. 1 jaar.

Boek

's Nachts, als jij slaapt wordt er hard gewerkt

Ingela P. Arrhenius (Illustrator), Peter Arrhenius (Auteur), Mira van der Lubbe (Vertaler)

Stevig prentenboek over werkzaamheden die 's nachts worden uitgevoerd, wanneer de kinderen slapen. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

100 eerste woordjes in de stad

Edward Underwood (Illustrator)

Wat zie je allemaal op het station, in de supermarkt, in het museum of in het restaurant? En welke dieren in de dierentuin ken je allemaal? Groot kartonnen aanwijsprentenboek, ingedeeld in zeven thema’s. Met vrolijk gekleurde tekeningen en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Uitgever

Gottmer (copyright 2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Jazzy in de jungle

Lucy Cousins (Auteur)

Ringstaartmaki Jojo is in de jungle op zoek naar haar baby Jazzy. Groot prentenboek met duidelijke tekeningen in felle kleuren. Vanaf ca. 2 jaar.

Uitgever

Leopold (2023)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar