Boek Natuurlijk moestuinieren! : zaaien, oogsten, conserveren, koken Jessica Koomen (Auteur), Saskia van Osnabrugge (Fotograaf) Handboek voor de beginnende moestuinier. Uitgever Nijgh & Van Ditmar (© 2024) Taal Nederlands Onderwerp Vegetarische gerechten, Biologische groenteteelt, Biologische kruidenteelt, Biologisch tuinieren Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Keukenlab : word een betere kok door te koken met kennis Eke Mariën (Auteur), Jan Groenewold (Auteur), Saskia van Osnabrugge (Fotograaf), Tijs Koelemijer (Illustrator) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (2019) Taal Nederlands Onderwerp Koken, Gerechten, Moleculaire gastronomie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De chocolade bar : maak je eigen chocoladerepen Anne-Marij De Koning (Auteur), Saskia van Osnabrugge (Fotograaf) Uitgever Good Cook (© 2021) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met chocolade Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Chutneys & zuur Jonah Freud (Auteur), Noni Kooiman (Auteur), Saskia van Osnabrugge (Fotograaf) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (2021) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Chutneys Serie Nijgh Cuisine Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Snert, voor als alles in de soep loopt : 40 soeprecepten voor het hele jaar Joris Bijdendijk (Auteur), Samuel Levie (Auteur), Saskia van Osnabrugge (Fotograaf) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (© 2021) Taal Nederlands Onderwerp Soepen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Maancake & jasmijn : 100 geheime recepten van Chinese moeders Maria Lam (Auteur), Tess Kamphorst (Redacteur), Julie Ng (Samensteller), Lisa Zilver (Fotograaf), Saskia van Osnabrugge (Fotograaf) Uitgever Rose stories (2017) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; China Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Daisy-online Keukenlab : word een betere kok door te koken met kennis Eke Mariën (Auteur), Jan Groenewold (Auteur), Saskia van Osnabrugge (Fotograaf) Auteurs maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk. Genre Luisterboeken Uitgever Luisterpunt (2019) Taal Nederlands Onderwerp Koken, Gerechten, Moleculaire gastronomie Doelgroep Volwassenen