Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

8 Resultaten

Sorteren op
Boek

The future of food : een nieuw recept voor de voedingssector

Jorg Snoeck (Auteur), Stefan Van Rompaey (Auteur)

Visie op de toekomst van een gezonder en duurzamer voedselsysteem.

Boek

De voedselparadox : over grootschalige honger in een wereld die (meer dan) genoeg voedsel produceert

John Habets (Redacteur), Henk Gloudemans (Redacteur)

In interviews geven wetenschapsbeoefenaars, filosofen en veldwerkers hun visie op het probleem van de honger in de wereld.

Boek

Hamburgers in het paradijs : voedsel in tijden van schaarste en overvloed

Louise O. Fresco (Auteur)

Analyse van onze omgang met voedsel en landbouw in tijden van schaarste en overvloed.

Uitgever

Bakker (2012)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar