Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Muziek of film
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Componist
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

11 Resultaten

Sorteren op
Boek

De baron von Münchhausen : zijn beste, meest buitengewone en bijzonderste belevenissen barstensvol branie en zonder bluf of bombast

Wouter Deprez (Auteur), Randall Casaer (Illustrator)

Tweeëntwintig verhalen over de fantasievolle avonturen van de Baron von Münchhausen tijdens zijn verblijf in Rusland en tijdens de strijd tegen de Turken. Eigentijdse bewerking van de klassieke verhalen. Met dynamische kunstzinnige kleurenillustraties en cd. Vanaf ca. 9 jaar.

Boek

De ware verhalen van de leugenbaron

Siska Goeminne (Auteur), Warre Borgmans (Verteller), Tom Hautekiet (Illustrator), Joseph Haydn (Componist), Philippe Herreweghe (Dirigent), Tom Hautekiet (Illustrator), deFilharmonie (Muziek)

Beroemde leugenverhalen over de avonturen van Baron von Münchhausen. Met gestileerde illustraties in kleur en cd met muziek van Haydn. Vanaf ca. 7 jaar.

Boek

Avonturen van Baron von Münchhausen

Nicolaas Matsier (Bewerker), Marit Törnqvist (Illustrator), Sylvia Weve (Illustrator), Philip Hopman (Illustrator), R.E. Raspe (Naar het werk van), Gottfried A. Bürger (Naar het werk van)

Achttien korte verhalen over de fantasievolle avonturen die Baron von Münchhausen tijdens zijn verblijf in Rusland en tijdens de strijd tegen de Turken heeft beleefd. Met illustraties van achttien Nederlandse illustratoren. Vanaf ca. 10 jaar.

Boek

De terugkeer van Münchhausen

Sigizmoend Krzizjanovski (Auteur), Monse Weijers (Vertaler)

De 18e-eeuwse baron Von Mu͏̈nchhausen wordt levend in de Sovjet-realiteit van de jaren twintig van de 20e eeuw geplaatst en doet verslag van zijn ervaringen aldaar.

Luisterboek

De ware verhalen van de leugenbaron

Siska Goeminne (Auteur), deFilharmonie (), Warre Borgmans (Verteller), Tom Hautekiet (Illustrator), Joseph Haydn (Componist), Philippe Herreweghe (Dirigent)

Strip

De baron

Jean-Luc Masbou (Auteur)

Ballonstrip. Verhalen over de fantasievolle avonturen van de baron von Münchhausen tijdens zijn verblijf in Rusland en tijdens de strijd tegen de Turken. Vanaf ca. 10 jaar.

Boek

De gloednieuwe avonturen van Baron von Münchhausen

Geert Beullens (Auteur)

Nieuwe avonturen (bedacht door de Vlaamse schrijver) van de leugenbaron.

Uitgever

Houtekiet (2009)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar