Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Muziek of film
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

1774 Resultaten

Sorteren op
Boek

Het kookboek van Vos en Haas

Sylvia Vanden Heede (Auteur), Thé Tjong-Khing (Illustrator)

Verhalen over Vos en Haas worden afgewisseld met recepten om zelf o.a. koekjes te maken. Onder begeleiding vanaf ca. 5 jaar; zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Uitgever

Lannoo (2001)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het complete Ketnet kookboek : van hapje tot dessert

Sabrina Crijns (Auteur), Mathilda Masters (Auteur), Katinka VanderSande (Illustrator)

Basiskookboek voor alle menugangen, van aperitief tot dessert. Sterren geven de moeilijkheidsgraad aan. Van tomatensoep met balletjes en appelmoes met worst tot Indische aardappeltorentjes en ananassoep. Met veiligheidsregels, tips, een lijst van kookgerei en keukenlatijn.

Uitgever

Lannoo (2021)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Een huis vol lekkers : 15 recepten om samen van te smullen

Felicita Sala (Auteur)

Het ruikt lekker in de Granaatappelstraat nr. 10, waar elke bewoner een heerlijk gerecht maakt. Meneer Singh maakt dahl met kokosmelk, en Matilda maakt een heerlijk aardbeicrumble, enz. Multicultureel prentenboek met kleurrijke illustraties en beschrijving van 12 recepten. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelf koken vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Boek

Puur eten dat je gelukkig maakt. 2

Pascale Naessens (Auteur)

Naast recepten voor ontbijt, lunch en diner wordt de door de auteur ontwikkelde ‘pure’ voedingsstijl uit de doeken gedaan.

Uitgever

Lannoo (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De kinderkookbijbel : heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12 jaar

Nancy McDougall (Auteur), Glynis MCGuinness (Auteur)

Dit kinderkookboek bevat gerechten in 7 verschillende categorieën (meeneemlunches, snacks, snelle maaltijden, hoofdgerechten, nagerechten, lekkers bij de thee en traktaties) en 3 moeilijkheidsgraden. Telkens wordt, geïllustreerd met foto’s, stap voor stap uitgelegd hoe het gerecht klaargemaakt moet worden.

Uitgever

Veltman (2011)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Dagelijkse kost. 1

Jeroen Meus (Auteur)

Volgens tv-kok Jeroen Meus kan iedereen - van beginneling tot amateurkok - elke dag een smakelijk gerecht op tafel zetten, met respect voor de seizoenen en zonder zotte kosten te maken. Van een snelle pastaschotel, over een culinaire verrassing, tot een Vlaamse klassieker of een snack.

Boek

Mijn pure keuken : volop genieten en toch slank. 2

Pascale Naessens (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf)

Eten hoeft volgens Naessens geen strijd te zijn tegen de calorieën. Het geheim zit hem in de pure keuken. De basis zijn goede voedselcombinaties en goede vetten eten. Het is geen dieet maar een manier van eten die je gezondheid ten goede komt. Tientallen herfst- en wintergerechten.

Uitgever

Lannoo (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Lannoo (2013)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Ketnet kookt : het supercoole Ketnet-kookboek

Hilde Smeesters (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf)

Veertig recepten voor allerlei gerechten; bij sommige recepten worden ook tips gegeven voor leuke knutsels. Met veel illustraties in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Uitgever

Lannoo (2009)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar