Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Taal
Muziek of film
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Componist
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

14 Resultaten

Sorteren op
Dvd

Het feest van tante Rita

Dennis Bots (Regisseur)

Theo en Lulu zijn uitgenodigd voor het feest van Tante Rita maar de weg er naar toe is niet zonder obstakels. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

WW Entertainment (© 2023)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Hotel 13. Seizoen 1, Deel 1

Dennis Bots (Regisseur)

Tom gaat werken in Hotel 13. Met vijf leeftijdgenoten ontdekt hij in kamer 13 een geheim. Dat is het begin van een spannend avontuur. Vanaf ca. 10 jaar.

Uitgever

Studio 100 (2012)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Dvd

Hotel 13. Seizoen 1, Deel 2

Dennis Bots (Regisseur)

Tom gaat werken in Hotel 13. Met vijf leeftijdgenoten ontdekt hij in kamer 13 een geheim. Liv heeft eindelijk het kistje van Magellaan gevonden. Daaruit blijkt dat ze meteen naar het verleden moeten om niet alleen Magellaan maar ook zichzelf te redden. Vanaf ca. 10 jaar.

Uitgever

Studio 100 (2013)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Hotel 13. Seizoen 1, Deel 3

Dennis Bots (Regisseur)

Tom gaat werken in Hotel 13. Met vijf leeftijdgenoten ontdekt hij in kamer 13 een geheim. Anna raakt haar geheugen kwijt en Paul heeft nog maar enkele dagen om het geheime voorwerp uit kamer 13 te halen. Vanaf ca. 10 jaar.

Uitgever

Studio 100 (2013)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Grenzeloos verraad

Thomas Nauw (Regisseur), Peter Nillesen (Acteur), Andreas Lessing (Acteur), Dennis Bots (Regisseur)

Tijdens de oorlog besluit een officier in het Duitse leger na zijn overplaatsing naar Nederland om in Drenthe te helpen bij het verbergen van onderduikers.

Dvd

Circus Noël

Dennis Bots (Regisseur), Karen Van Holst Pellekaan (Concept)

Victor (11) woont met zijn moeder illegaal in Nederland. Hij sluit vriendschap met Tonie, de zoon van de directeur van Circus Noël. Vanaf ca. 9 jaar.

Uitgever

Just4Kids (© 2018)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Niet beschikbaar
Dvd

Engel

Dennis Bots (Regisseur), Isa Hoes (Naar het werk van), Vlinder Kamerling (Naar het werk van), Barry Atsma (Acteur), Liz Vergeer (Acteur)

Nadat Engel (12) van haar fiets is gevallen, gebeuren er ineens allerlei vreemde dingen. Het lijkt wel alsof alles wat ze wenst, echt uitkomt. Maar zo’n bijzondere gave kan ook best gevaarlijk zijn… Vanaf ca. 9 jaar.

Uitgever

Just Entertainment (© 2020)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Oorlogsgeheimen

Dennis Bots (Regisseur), Jacques Vriens (Naar het werk van), André Dziezuk (Componist), Maas Bronkhuyzen (Acteur), Joes Brauers (Acteur), Pippa Allen (Acteur)

Het Zuid-Limburgse dorpje waar Tuur (11) woont, is bezet door de Duiters. Als Tuur ontdekt dat zijn buurmeisje Maartje een groot geheim heeft, komt de oorlog wel heel dichtbij. Vanaf ca. 10 jaar.

Dvd

Vals

Dennis Bots (Regisseur), Mel Wallis de Vries (Naar het werk van), Romy Gevers (Acteur), Niek Roozen (Acteur), Holly Mae Brood (Acteur), Thijs Boermans (Acteur), Abbey Hoes (Acteur), Olivia Lonsdale (Acteur)

Abby, Kim, Pippa en Feline, vier vriendinnen uit de eindexamenklas, vieren de kerstvakantie in de Ardennen en raken ingesneeuwd. De elektriciteit valt uit en hun mobieltjes hebben geen bereik. Na een ruzie verdwijnt Feline opeens. Vanaf ca. 15 jaar.

Dvd

Plop en de pinguïn

Dennis Bots (Regisseur), Walter De Donder (Acteur), Chris Cauwenberghs (Acteur), Aimé Anthoni (Acteur), Agnes De Nul (Acteur), Leontine Borsato (Acteur), Jacques Vermeire (Acteur)

Genre
Uitgever

Studio 100 (© 2009)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Dvd

Achtste-groepers huilen niet

Dennis Bots (Regisseur), Jacques Vriens (Naar het werk van), Johan Hoogewijs (Componist), Hanna Obbeek (Acteur), Nils Verkooijen (Acteur), Eva Van Der Gucht (Acteur), Johanna Ter Steege (Acteur)

Akkie uit groep acht wordt ernstig ziek en moet naar het ziekenhuis. De hele klas leeft met haar mee, vooral als het erg slecht met haar gaat.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Code M

Dennis Bots (Regisseur), Fons Merkies (Componist), Laurens Goedhart (Componist), Senna Borsato (Acteur), Nina Wyss (Acteur), Joes Brauers (Acteur), Derek de Lint (Acteur), Peter Paul Muller (Acteur), Raymond Thiry (Acteur)

Uitgever

MSL (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Anubis en de terugkeer van Sibuna

Dennis Bots (Regisseur), Loek Beernink (Acteur), Iris Hesseling (Acteur), Lucien Van Geffen (Acteur), Sven De Wijn (Acteur), Kevin Wekker (Acteur), Nicolette Van Dam (Acteur), Daan Hugaert (Acteur), Richard De Maaré (Acteur)

De bewoners uit het huis zijn ondertussen allemaal hun eigen weg gegaan. Maar als Appie vervloekt is door een Germaanse Orde, is er maar één mogelijkheid om hem te helpen en dat is De Club van de Oude Wilg weer bij elkaar brengen.

Uitgever

Studio 100 (2010)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Storm : letters van vuur

Dennis Bots (Regisseur), Karen Van Holst Pellekaan (Naar het werk van), Peter Van Den Begin (Acteur), Juna De Leeuw (Acteur), Davy Gomez (Acteur), Angela Schijf (Acteur), Yorick Van Wageningen (Acteur), André Dziezuk (Componist), Fons Merkies (Componist)

Antwerpen, 1521. Storm (12) is de zoon en leerling van een drukker. Als zijn vader een verboden manuscript van de ketterse Maarten Luther laat drukken, wordt hij betrapt en gearresteerd. Storm moet vluchten, maar waarheen? Vanaf ca. 10 jaar.