Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

35 Resultaten

Sorteren op
Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Hommage : 50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen

Sergio Herman (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf)

Kookboek met vijftig recepten voor gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen van de bekende Zeeuwse chefkok.

Boek

De smaak van brood

Frank Deldaele (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf)

Uitgever

Lannoo (2015)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Lannoo (2018)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Ei op het menu

Luc Hoornaert (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf)

Uitgever

Lannoo (2017)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Lannoo (2006-2007)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Boek

Kip op het menu

Luc Hoornaert (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf)

Uitgever

Lannoo (2017)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De chefs van België : de smaakmakers van de Belgische keuken

Willem Asaert (Auteur), Marc Declercq (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf), Andrew Verschetze (Fotograaf)

Interviews met ruim dertig Belgische topchefs over hun werk, visie op het vak en recepten op topniveau.

Uitgever

Lannoo (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn