Boek New Italian : recepten en verhalen Sergio Herman (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf), Willem Asaert (Auteur) Uitgever Nijgh en Van Ditmar (© 2021) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Italië Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek 100 x bruisende brasseries in België : de beste adresjes Willem Asaert (Auteur) Uitgever Lannoo (2010) Taal Nederlands Onderwerp Cafés ; België, Restaurants ; België Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Gastronomie in Vlaanderen : gouden restaurants 1987-1988 Willem Asaert (Redacteur) Uitgever Graphicolor (1987) Taal Nederlands Onderwerp Restaurants ; Vlaanderen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Roger & ik : 48 collega's over de blijvende invloed van Roger Souvereyns Marc Declercq (Auteur), Willem Asaert (Auteur), Kris Jacobs (Fotograaf) Huldebetoon van meer dan 40 chefs en sommeliers aan de keukenchef van Scholteshof te Stevoort (Hasselt). Uitgever Uitgeverij Lannoo (2018) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Souvereyns, Roger Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Vlees & wijn : creatieve combinaties met Johan Segers ('t Fornuis), Lucas Rive (De Bokkedoorns) en John Monard (WMU) Willem Asaert (Auteur), Frank Croes (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2006) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten, Wijn Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek I sapori d'Italia : het beste van de Italiaanse keuken Willem Asaert (Auteur), Tom Swijns (Fotograaf) Uitgever Stichting Kunstboek (2007) Taal Meertalig Onderwerp Gerechten ; Italië Doelgroep Volwassenen Extern Boek L'amour des moules Willem Asaert (Auteur), Sergio Herman (Auteur) Uitgever Minestrone Culinaire Uitgeverij (2012) Taal Nederlands Onderwerp Mosselen, Mosselteelt ; Zeeuws-Vlaanderen, Gerechten met schaal- en schelpdieren Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Vrijmoed : de chef, zijn producten en zijn signatuur Michaël Vrijmoed (Auteur), Willem Asaert (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2016) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Vrijmoed, Michael Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Gastronomie in Vlaanderen : gouden restaurants 1987-1988 Willem Asaert (), Ditmar Bollaert (), Bruno Vetters (), Paul De Prins () Uitgever Graphicolor (1987) Taal Nederlands Onderwerp Restaurants ; Vlaanderen Boek De chefs van België : de smaakmakers van de Belgische keuken Willem Asaert (Auteur), Marc Declercq (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf), Andrew Verschetze (Fotograaf) Interviews met ruim dertig Belgische topchefs over hun werk, visie op het vak en recepten op topniveau. Uitgever Lannoo (2013) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie ; België, Restaurants ; België Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Kasteel Withof Willem Asaert (Auteur), Cees Roelofs (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2007) Taal Meertalig Onderwerp Gerechten, Restaurants ; Antwerpen (provincie) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Maison Bru : basistechnieken en geheimen uit Wouts keuken Willem Asaert (Auteur), Frank Croes (Fotograaf), Wout Bru (Andere) Uitgever Tectum (2011) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Extern Boek New Italian : recipes and stories Sergio Herman (Auteur), Willem Asaert (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (2021) Taal Engels Onderwerp Gerechten ; Italië Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Kook ze! vreemd Daphne Aalders (Auteur), Willem Asaert (Auteur), Will Jansen (Auteur), Antoon Jaminé (Redacteur), Tony Le Duc (Fotograaf) Uitgever Minestrone Culinaire Uitgeverij (2009) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Serie Kook ze! (3) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Kook ze! fris Willem Asaert (Auteur), Marc De Clercq (Auteur), Veerle De Pooter (Auteur), Antoon Jaminé (Redacteur) Uitgever Minestrone Culinaire Uitgeverij (2009) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Serie Kook ze! (4) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek De passie van vijf hobbykoks Willem Asaert (Auteur), Bart Van Leuven (Fotograaf) Uitgever Stichting Kunstboek (2008) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Kook ze! traag Willem Asaert (Auteur), Veerle De Pooter (Auteur), Dirk De Prins (Auteur), Antoon Jaminé (Redacteur), Wouter Vanhouteghem (Redacteur) Uitgever Minestrone Culinaire Uitgeverij (2009) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Serie Kook ze! (5) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Kook ze! heet Daphne Aalders (Auteur), Willem Asaert (Auteur), Marc Declercq (Auteur), Antoon Jaminé (Redacteur), Tony Le Duc (Fotograaf) Uitgever Minestrone Culinaire Uitgeverij (2010) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Serie Kook ze! (6) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Mas is meer : 360° 't Zilte Viki Geunes (Auteur), Willem Asaert (Auteur), Bart Van Leuven (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2011) Taal Nederlands Onderwerp Restaurants ; Antwerpen (stad) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Mas is more : 360° 't Zilte Viki Geunes (Auteur), Willem Asaert (Auteur), Bart Van Leuven (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2012) Taal Engels Onderwerp Restaurants ; Antwerpen (stad) Doelgroep Volwassenen