Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

50 Resultaten

Sorteren op
Boek

Groene burgers

Martin Nordin (Auteur), Li Söderberg (Illustrator), Katy Kimbell (Illustrator)

Uitgever

Forte Culinair (© 2017)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Gehakt

Wim Ballieu (Auteur), Piet De Kersgieter (Fotograaf)

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De mijne is de beste : hét stoofvleesboek

Filip Jans (Samensteller), Carl Surmont (Samensteller), Luc De Raedemaeker (Samensteller), Melanie De Vrieze (Auteur)

Uitgever

Manteau (2016)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

The butcher's book

Hendrik Dierendonck (Auteur), René Sépul (Auteur), Marijke Libert (Auteur), Thomas Sweertvaegher (Fotograaf), Stephan Vanfleteren (Fotograaf)

Uitgever

Kannibaal (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Eat this meat : unieke, eenvoudige vleesgerechten

Hendrik Buysse (Auteur), Kamiel Buysse (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf)

Verzameling van 45 vleesrecepten. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Lannoo (2023)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Spectrum (2018)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het slagershandboek voor de thuiskok

Arthur Le Caisne (Auteur), Jean Grosson (Illustrator)

Technieken, wetenswaardigheden en tips om vlees zo goed mogelijk te bereiden. Met basisrecepten en recepten van ‘klassiekers’.

Uitgever

Fontaine Uitgevers (© 2019)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het vleesboek : de puurste kwaliteit en de heerlijkste bereidingen

Luc De Laet (Auteur), Femke Vandevelde (Auteur), Frank Hermes (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf)

Standaardwerk over vlees, vleesbreiding en vleesrecepten.

Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Van slagers en zonen : ode aan de echte slager

Margot Vanderstraeten (Interviewer), Chris De Witte (Redacteur), Frank Croes (Fotograaf), Luc Daelemans (Fotograaf), Wim Kempenaers (Fotograaf)

Uitgever

Linkeroever (2009)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Carcasse

Hendrik Dierendonck (Auteur), Stijn Vanderhaeghe (Auteur), Anthony Snoeck (Andere)

De 24 beste recepten van het Belgische restaurant Carcasse met 1 Michelinster.

Uitgever

Kannibaal (© 2018)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

We love lamb

Johan Segers (Auteur), Dirk De Prins (Auteur), Roos Mestdagh (Fotograaf)

Uitgever

Linkeroever (2011)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Uitgever

NJAM! (2011)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Terra (2006)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn