Boek Jamie : de basis van het koken Jamie Oliver (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2002) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, The naked chef Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Jamie's Italië Jamie Oliver (Auteur), David Loftus (Fotograaf), Chris Terry (Fotograaf) Uitgever Kosmos-Z&K (2006) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Italië, The naked chef, Oliver, Jamie Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Kook met Jamie : wedden dat ik van jou een topkok kan maken! Jamie Oliver (Auteur), David Loftus (Fotograaf), Chris Terry (Fotograaf) Uitgever Kosmos-Z&K (2006) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek The naked chef is terug Jamie Oliver (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2003) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, The naked chef, Oliver, Jamie Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Larousse gastronomique Joël Robuchon (Redacteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2006) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie; encyclopedieën ; TV, Gerechten ; TV Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Enkel raadpleegbaar Vind exemplaar Boek Jamie's dinners Jamie Oliver (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2006) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, The naked chef, Oliver, Jamie Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De nieuwe Franse keuken Paul Bocuse (Auteur), Marianne Stuit (Medewerker), Parma Van Loon (Bewerker) Uitgever Kosmos-Z&K (2000) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Frankrijk, Nouvelle cuisine, Bocuse, Paul Serie Culinaire boekerij , Culinaire klassiekers Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Groot zelf wijnmaakboek Jan Van Schaik (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (1994) Taal Nederlands Onderwerp Wijn maken Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Smikkelen en smullen : kookboek voor kinderen met voedselallergieën Anne Marie Reuzenaar (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2004) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën, Voeding ; kinderen Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Oz Clarke's wijnatlas : de wijngebieden, wijngaarden en wijnen van de wereld Oz Clarke (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (1996) Taal Nederlands Onderwerp Wijn Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Twintig eeuwen koken en eten : op zoek naar de eetcultuur van onze voorouders : met tientallen historische recepten die het proeven waard zijn ! Lizet Kruyff (Auteur), Judith Schuyf (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (1997) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; geschiedenis, Gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Linda McCartney's beste vegetarische gerechten : meer dan 200 recepten uit de hele wereld Linda McCartney (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (1998) Taal Nederlands Onderwerp Vegetarische gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Portugese wijnen Rudolf Pierik (Auteur) Overzicht van de wijnbouw en de wijnbouwgebieden van Portugal, met aandacht voor de geschiedenis van de Portugese wijnbouw en de talloze inheemse druivenrassen. Uitgever Kosmos-Z&K (2002) Taal Nederlands Onderwerp Wijn ; Portugal Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Kookgeheimen : wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken Albert Coenders (Auteur), Frans M. De Jong (Auteur) De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel. Met recepten. Uitgever Kosmos-Z&K (2003) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Koken, Voedingsleer Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Op zoek naar wijngaarden en wijnmakers in Nederland en België Fred Lorsheijd (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (1993) Taal Nederlands Onderwerp Wijn maken, Wijn ; België, Wijn ; Nederland Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Olie en azijn : de producten, de toepassingen, de recepten : extra : informatie over mosterd Anne Scheepmaker (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (1996) Taal Nederlands Onderwerp Azijn, Mosterd, Plantaardige olie Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek River Cafe kookboek easy : eenvoudige gerechten uit het River Cafe Rose Gray (Auteur), Ruth Rogers (Auteur) Eenvoudige maar originele Italiaanse recepten van het beroemde Londense River Café. Uitgever Kosmos-Z&K (2004) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Spaanse wijnen Rudolf Pierik (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2001) Taal Nederlands Onderwerp Wijn ; Spanje Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Lekker glutenvrij Lizet Kruyff (Auteur), Henny Uffels (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2003) Taal Nederlands Onderwerp Glutenvrije gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek De (h)eerlijke keuken : biodiversiteit op tafel Jurgen Tack (Auteur), Mariko Linssen (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2004) Taal Nederlands Onderwerp Biologische gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar