Boek Twintig eeuwen koken en eten : op zoek naar de eetcultuur van onze voorouders : met tientallen historische recepten die het proeven waard zijn ! Lizet Kruyff
Artikel uit tijdschrift Beeld van de Bataven : grote overzichtstentoonstelling in museum Het Valkhof Lizet Kruyff
Boek Lekker glutenvrij Lizet Kruyff (Auteur), Henny Uffels (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2003) Taal Nederlands Onderwerp Glutenvrije gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Twintig eeuwen koken en eten : op zoek naar de eetcultuur van onze voorouders : met tientallen historische recepten die het proeven waard zijn ! Lizet Kruyff (Auteur), Judith Schuyf (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (1997) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; geschiedenis, Gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Puntneuzen & kersenpitten : verhalen en recepten uit de keuken van Jeroen Bosch Jeroen Thijssen (Auteur), Lizet Kruyff (Auteur), Saskia Lelieveld (Fotograaf) Uitgever Loopvis (2016) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; geschiedenis, Eetcultuur ; Nederland ; geschiedenis, Bosch, Jeroen (ca. 1450-1516) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Beeld van de Bataven : grote overzichtstentoonstelling in museum Het Valkhof Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Bataven Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Nieuwe kijk op oude vondsten Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Archeologie en technologie Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Duivelsbrood op tafel Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Paddenstoelen ; cultuurgeschiedenis Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Feestmaal met vijftien gerechten Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; middeleeuwen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Zomerkoninkjes voor de Zonnekoning Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; geschiedenis, Gerechten ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Hoe de tomaat op onze tafel verzeild raakte : liefdesappel, appel van goud of toch Moors? Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Tomaten, Voeding ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eten bij de middeleeuwers : de keuken van Katharina van Kleef Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; middeleeuwen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eten bij de Middeleeuwers : peper op de korrel Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; middeleeuwen, Pepers Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetsporen. 1, Een koninklijke papkom Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Nederland ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetsporen. 2, De graten van de visch Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Nederland ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetsporen. 3, Dames en heren van stand Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Nederland, Nederland ; 17de eeuw Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetsporen. 4, Een voorkeur voor een rijke dis : in de keuken van Willem de Zwijger Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Nederland ; 16de eeuw, Eetcultuur ; Nederland Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 1, Romeinse rats Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Romeinse Rijk, Romeinse gerechten, Leger ; Romeinse Rijk, Voeding ; leger Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 2, Kip ik heb je! : Normandiërs en Angel-Saksen Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Europa ; geschiedenis, Voeding ; leger Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 3, Koken op de Krim : chefkok Alexis Soyer, de Florence Nightingale van de keuken Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; leger Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 5, Het goulashkanon : oorlogseten, de Duitse veldkeuken Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; leger, Leger ; Duitsland ; Wereldoorlog I Doelgroep Volwassenen