Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

36 Resultaten

Sorteren op
Boek

Granen & zaden

Vic Parker (Auteur)

Wat voor soorten granen zijn er en zijn ze gezond? Lees ook hoe rijst groeit en tarwe. Met enige recepten en kleine foto's en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Uitgever

Corona (© 2016)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Van graan tot brood

Sarah Ridley (Auteur)

Hoe wordt brood eigenlijk gemaakt? En waarom is bruin brood zo gezond? Lees hoe van tarwe(korrels) meel wordt gemaakt en tenslotte brood. Met veel grote kleurenfoto's. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Hoe worden cornflakes gemaakt?

John Malam (Auteur), Vrouwke Klapwijk (Vertaler)

Weet je waarvan en hoe cornflakes wordt gemaakt? Stapsgewijze uitleg, vanaf de grondstof, de productie tot de verkoop in de winkel. Met grote kleurenfoto's en een quiz. Makkelijk lezen met grote letters. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Uitgever

Corona (2014)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kiemen kweken in je eigen keuken : het hele jaar door verse, gezonde en heerlijke kiemen : bonen, granen, groenten, tarwegras en meer

Rita Galchus (Auteur)

Geillustreerde instructies voor het zelf telen van kiemen uit peulvruchten, zaden, granen en grassen, gevolgd door een aantal recepten.

Uitgever

Simplify Life (2015)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Oude granen nieuw brood

Noor Bas (Auteur), Ineke Berentschot (Auteur), Dion Heerkens (Auteur), Theo Jennissen (Fotograaf)

Geschiedenis van granen, graanteelt in Nederland, en het malen en verwerken van broodgranen van meel tot deeg.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek
Uitgever

De Jong (1986)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Graan : het oude goud

C.C. Bakels (Auteur)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Rond als de wereld : granen

Michèle Rager (Auteur)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Boek

Heerlijke havermout : superfood van bij ons

Kathy Hester (Auteur)

Havermout als 'superfood' en multifunctioneel ingrediënt in afwisselende en bijzondere veganistische recepten voor alle dagelijkse eetmomenten.

Uitgever

Manteau (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

30 planten per week eten : 100 recepten om je gezondheid en energie een boost te geven

Hugh Fearnley-Whittingstall (Auteur), Tim Spector (Inleider), Lizzie Mayson (Fotograaf)

Verzameling van 100 recepten waar veel groentes, peulvruchten, zaden en noten in voorkomen, met als doel het integreren van minstens dertig planten in het wekelijkse voedingspatroon voor een gezondere darmflora en meer energie. Met kleurenfoto’s.

Boek

Granen easy

Anna Hampton (Auteur)

Recepten voor de grote en kleine trek, van lichte salades tot stevige vegetarische en veganistische maaltijden en schaaltjes met vlees of vis.

Uitgever

Becht (2016)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar