Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

61 Resultaten

Sorteren op
Boek

Van wafel tot koek : gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar

Regula Ysewijn (Auteur), Bruno Vergauwen (Illustrator)

Traditionele gebaksrecepten uit de historische Lage Landen, met name het huidige België. Met kleurenfoto’s.

Boek

Belgisch bakboek : onze lekkerste streekspecialiteiten

Stefan Elias (Auteur), Greet Draye (Inleider)

Verzameling van meer dan honderd Belgische bakrecepten, met wetenswaardigheden over de geschiedenis van elk recept. Met foto’s.

Uitgever

Kannibaal (2016)

Taal
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Fijnproeven in België

Pierre Wynants (Auteur), Philippe Bidaine (Auteur), Tony Le Duc (Fotograaf), Lionel Rigolet (Auteur)

Uitgever

Standaard (2001)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

De smaak van de Belgen

Eric Boschman (Auteur), Nathalie Derny (Auteur), Sven Laurent (Fotograaf)

Uitgever

Lannoo (2006)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Uitgever

NJAM! (2011)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Boek

Lekker Kempens : een rondreis langs lokale producten en gerechten

Tim Willekens (Samensteller), Sanne Van den Eynden (Samensteller)

Historische en gastronomische informatie over de Belgische Kempen.

Uitgever

Davidsfonds (2013)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn