Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

14 Resultaten

Sorteren op
Boek

Waarom we van honden houden, varkens eten en koe dragen : een introductie in carnisme

Melanie Joy (Auteur), Yuval Noah Harari (Inleider)

Kritische beschouwing over het eten van vlees, eieren en zuivelproducten door de mens.

Boek

Het F*CK IT dieet : eten zou makkelijk moeten zijn

Caroline Dooner (Auteur)

Waarom het volgen van een dieet niet werkt en hoe de verstoorde en verslavende relatie met voedsel hersteld kan worden.

Boek

#Happyfood : eten waar je gelukkiger van wordt

Laura Joosten (Auteur)

Vijftig recepten en informatie over gezond eten voor lichaam en geest. Met uitleg over emotie-eten, eetstoornissen en voedingspsychologie.

Boek

Eten zonder bodem : emotie-eten? Zo kom je ervan af!

Marleen Derks (Auteur)

Methode voor het leren stoppen met emotie-eten en het opbouwen van een duurzame, gezonde relatie met voeding. Met zwart-witillustraties.

Uitgever

Lucht (2024)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Waarom kinderen geen spruitjes lusten en volwassenen niet zonder koffie kunnen

Audrey Eertmans (Auteur)

Analyse van de biologische, psychologische en sociale aspecten van menselijk eetgedrag.

Uitgever

Standaard (2008)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Mindful eten : stop met gedachteloos eten en leer weer genieten

Susan Albers (Auteur)

Zelfhulpboekje met theorie en oefeningen vanuit een boeddhistische invalshoek om te leren met aandacht te eten.

Uitgever

Ten Have (2009)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar