Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

24 Resultaten

Sorteren op
Boek

Heerlijke havermout : superfood van bij ons

Kathy Hester (Auteur)

Havermout als 'superfood' en multifunctioneel ingrediënt in afwisselende en bijzondere veganistische recepten voor alle dagelijkse eetmomenten.

Uitgever

Manteau (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

30 planten per week eten : 100 recepten om je gezondheid en energie een boost te geven

Hugh Fearnley-Whittingstall (Auteur), Tim Spector (Inleider), Lizzie Mayson (Fotograaf)

Verzameling van 100 recepten waar veel groentes, peulvruchten, zaden en noten in voorkomen, met als doel het integreren van minstens dertig planten in het wekelijkse voedingspatroon voor een gezondere darmflora en meer energie. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Veltman (2014)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Havermout

Pascalle Bonnier (Auteur), Mathijs Kok (Auteur)

Meer dan vijfenzestig recepten met havermout als basis, van ontbijt tot snack en van lunch tot hoofdgerecht.

Uitgever
Taal
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het food for life kookboek : eet jezelf gezond : meer dan 100 makkelijke gerechten met groenten in de hoofdrol

Tim Spector (Auteur)

Om de individuele dimensie van voeding en stofwisseling scherper in kaart te brengen, startte Spector enkele jaren geleden samen met enkele collega’s het onderzoeksprogramma ZOE. In het kookboek komen 6 principes van Food for life aan bod, naast tal van recepten.

Boek

Granen easy

Anna Hampton (Auteur)

Recepten voor de grote en kleine trek, van lichte salades tot stevige vegetarische en veganistische maaltijden en schaaltjes met vlees of vis.

Uitgever

Becht (2016)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Van haver tot gort : 60 seizoensrecepten met pap: klassiek, modern, werelds & voor elk moment van de dag

Ingrid Hofstra (Auteur)

Bij 'pap' denken we vaak meteen aan havermout of rijstpap. De auteur van dit boek toont dat je er eindeloos mee kan variëren: 60 seizoensgebonden paprecepten, geschikt voor elk moment van de dag.

Boek

Koken met granen : de lekkerste recepten met spelt, quinoa, boekweit, farro, polenta en meer

Laura Agar Wilson (Auteur), Jodi Moreno (Auteur), Sarah W. Caron (Auteur)

Een boek met uitleg over granen, zowel bekende als zeer onbekende maar wel verkrijgbare granen, waarvan een aantal glutenvrij is.

Uitgever

Terra (2015)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

100% volkoren : heerlijke recepten met de gezondste volkorengranen

Emily Ezekiel (Auteur), Issy Croker (Fotograaf)

120 recepten met volkoren granen/pseudogranen (rijst, haver, rogge, freekeh, gerst, bulgur, farro, gierst, spelt, boekweit, quinoa), geschikt voor ieder moment van de dag.

Uitgever

Becht (2020)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Zes seizoenen graan : een nieuwe kijk op koken met granen

Joshua McFadden (Auteur), Martha Holmberg (Auteur)

Recepten voor gerechten met granen, met informatie over het voorbereiden, koken en bewaren van granen. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Spectrum (2022)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Natascha bakt : zonder suiker en tarwe

Natascha Van der Stelt (Auteur)

Bakboek met suiker- en tarwevrij gebak, waarbij de suiker is vervangen door vers en gedroogd fruit, de tarwe door het gebruik van amandel- en havermeel.

Boek

Bakken met haver

Natascha Van der Stelt (Auteur)

Bakboek met suiker- en tarwevrij gebak, waarbij de suiker is vervangen door vanillepoeder, kokos en kaneel.