Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

13 Resultaten

Sorteren op
Boek

De mooiste vis van de zee

Marcus Pfister (Auteur), Nannie Kuiper (Vertaler)

Omdat de mooiste vis van de zee al zijn schatten voor zichzelf wil houden, vinden de andere vissen hem niet aardig. Hardkartonnen prentenboek met waterverfillustraties waarop glitterende hologrammen zijn aangebracht. Vanaf ca. 2 jaar.

Boek

Stekelhaar is echt niet raar!

Nadia Budde (Auteur), Edward van de Vendel (Vertaler)

Iedereen heeft wel iets waar hij niet blij mee is. Opa Ozewoud wil minder oud zijn en Roderik vindt zijn nek te dik. Sommigen willen blauwgroene ogen en anderen een kleine mond. Gelukkig weet oom Colombo wat echt belangrijk is. Prentenboek met grappige, stoere tekeningen en tekst op ritmisch rijm over jezelf accepteren. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Tiptoe Print (2020)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het mooie meisje

Pieter Van Oudheusden (Auteur), Goele Dewanckel (Illustrator)

Een heel mooi meisje zonder hart probeert tevergeefs liefde te winnen, totdat ze heeft bewezen een hart waard te zijn. Groot formaat prentenboek met illustraties in kleur. Vanaf ca. 6 jaar.

Uitgever

De Eenhoorn (2004)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Yvette de kleurenkip

Zoubida Mouhssin (Auteur), Katrien Benaets (Illustrator)

Kip Yvette versiert haar veren met kleurrijke linten. Zo hoopt ze vrienden te maken op de hoenderhof waar ze komt wonen. Maar de jaloerse kippen vinden haar een uitslover en negeren haar. Yvette vraagt aan de hond, de geit en andere dieren hoe je vrienden maakt. Prentenboek met sfeervolle, vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Uitgever

Clavis (© 2020)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Lucinda Belinda Melinda McCool

Jeanne Willis (Auteur), Tony Ross (Illustrator), Lidewij van den Berg (Vertaler), Jan Boerstoel (Vertaler)

Lucinda is voortdurend met haar uiterlijk bezig. Ze wil iedereen om zich heen mooier maken. Ook het monster dat ze op een dag tegenkomt moet eraan geloven. Maar een monster blijft een monster… Prentenboek met humoristische kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 5 jaar.

Uitgever

Meis & Maas (2016)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Mooie Lena

An Leysen (Auteur), Louise Leysen (Medewerker)

Lena is het mooiste meisje van het dorp. Ze heeft één grote wens: ze wil een man. Ze weet al helemaal hoe hij er uit moet zien. Maar niet één man die zich aanbiedt om met haar te trouwen, kan tippen aan de man van haar dromen.

Uitgever

Clavis (2013)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Lampkapje & de wolf

Jacques Vriens (Auteur), Annet Schaap (Illustrator)

De mooie prinses Bella wijst alle mannen af wegens te lelijk, zelfs haar vroegere beste vriend Henk De Wolf. Dan geeft een heks Bella een toverdrankje dat haar zo lelijk als de nacht maakt. Alleen een kus kan de betovering verbreken.

Boek

De mooiste vis van de zee : badboekje

Marcus Pfister (Auteur), Nannie Kuiper (Vertaler)

Regenboog is de mooiste vis van de zee. Als een kleine vis om een van zijn mooie glinsterschubben vraagt, wil Regenboog niets delen. Totdat inktvis hem wijze raad geeft. Vierkant, plastic badboekje met kleurrijke illustraties met veel blauw en vrij veel tekst. Vanaf ca. 6 maanden.

Boek

Missie in Lelijkland

Nanda Roep (Auteur), Philip Hopman (Illustrator)

Uitgever

Zwijsen (1997)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Schaapje, Schaapje, heb je mooie wol?

Knister (Auteur), Eve Tharlet (Illustrator), Christine Kliphuis (Vertaler)

Het schaapje Sandra is nog jong en heeft niet genoeg wol aan haar lijf om geschoren te worden. Ze besluit de wereld om haar heen te verkennen, totdat ze genoeg vacht heeft. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.