Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Muziek of film
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

57 Resultaten

Sorteren op
Boek

Heb jij misschien Olifant gezien?

David Barrow (Auteur), J.H. Gever (Vertaler)

Een jongetje en zijn olifant spelen samen verstoppertje. Olifant vertelt dat hij er heel goed in is. Het jongetje kan Olifant inderdaad nergens vinden, want hij heeft zich verstopt achter de televisie, onder de lampenkap en op meer lastige plekken. Prentenboek met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Gottmer (2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Lieve mama

Guido Van Genechten (Auteur)

Jan speelt thuis verstoppertje met zijn moeder en als hij haar heeft gevonden vertelt hij haar hoe lief hij haar vindt. Prentenboek met grote, eenvoudige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 3 jaar.

Uitgever

Clavis (2007)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Frank en Bert

Chris Naylor-Ballesteros (Auteur), J.H. Gever (Vertaler)

Bert de beer en Frank de vos spelen verstoppertje. Bert is met zijn grote berenlijf alleen niet zo goed in verstoppen. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Gottmer (2022)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het zilveren belletje

Thaïs Vanderheyden (Auteur)

De Spiekpietjes gaan bij kinderen logeren om te kijken wat er op hun verlanglijstjes staat. Maar de kleine Elisabeth is nergens te vinden, waar het pietje ook zoekt. Zie jij Elisabeth wel? Groot prentenboek met paginagrote, vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Clavis (2017)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kikker speelt verstoppertje

Max Velthuijs (Naar het werk van)

Kikker speelt verstoppertje met zijn vrienden Haas, Rat en Eend. Als hij op zoek gaat naar zijn vrienden, verdwaalt hij. Prentenboek in oblong met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Leopold (2008)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Acht negen tien, ik kom!

Dirk Nielandt (Auteur), Andrea Kruis (Illustrator)

Tom en Rik spelen in de tuin van Rik. Hun zussen Kaat en Saar willen meespelen, maar hebben geen zin in voetbal. Daarom gaan ze verstoppertje spelen. Rik moet iedereen zoeken. Al snel vindt hij Kaat, even later is Tom ook gevonden. Saar blijft onvindbaar. Zelfs als het donker begint te worden, duikt ze niet op. Iedereen gaat op zoek naar de verdwenen Saar. Net als papa de politie wil inschakelen, vinden ze haar...op de zetel, diep in slaap.

Uitgever

Zwijsen (2013)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Met opa in het donker

Stefan Boonen (Auteur), Marja Meijer (Illustrator)

Een groep kinderen logeert bij opa. Ze spelen verstoppertje: opa is de wolf en zij de zeven geitjes. Daarna draaien ze de rollen om. Opa vertelt een verhaaltje voor het slapengaan. De kinderen denken dat er een wolf is en kruipen allemaal in opa’s bed.

Uitgever

Clavis (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Max zoekt zijn vriendjes

Guido Van Genechten (Auteur)

Max speelt met zijn vriendjes verstoppertje. Prentenboek met eenvoudige gekleurde illustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Uitgever

Clavis (2006)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Pak me dan!

Inge Bergh (Auteur), Willy Vandersteen (Naar het werk van), Charel Cambré (Illustrator)

Suske wil dat Wiske hem pakt. Maar waar is hij dan? Suske gaat op zoek. Tobias gaat ook mee. AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.

Boek

Waar is Beer?

Emily Gravett (Auteur), Bette Westera (Vertaler)

Beer en Haas spelen verstoppertje. Haas kan de grote Beer steeds snel vinden. Maar als Beer Haas moet zoeken, is het lastiger. Prentenboek met potloodillustraties in kleur. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Uitgever

Gottmer (2017)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Poes, waar ben je?

Marijke Rondelez (Illustrator), Marita Vermeulen (Auteur)

Poes heeft geen zin om thuis een dutje te doen. Als het vrouwtje weggaat, volgt Poes haar stiekem. Zo maakt ze haar eerste treinreis. Maar wat duurt dat lang en wat is het druk in de trein. Vierkant prentenboek met sfeervolle, humoristische illustraties in kleurpotlood. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

De Eenhoorn (© 2017)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kiekeboe, kleine kameleon

Anita Bijsterbosch (Auteur)

Mama Kameleon en kleine Kameleon spelen verstoppertje. Kleine Kameleon verstopt zich heel goed. Kijk eens tussen de rode veren van de papegaai en bij de groene krokodil? En hoeveel gele rupsen zie je en hoeveel blauwe uiltjes? Hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Uitgever

Clavis ([2018])

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Goed verstopt! : een paasverhaal

Päivi Stalder (Auteur), Frauke Weldin (Illustrator)

Een paashaasje moet voor het eerst paaseieren verstoppen. In de kamer van Tim krijgt het hulp van de hond Fred. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Boek

Varken speelt verstoppertje : een flapjesboek

Julia Donaldson (Auteur), Axel Scheffler (Illustrator), Jesse Goossens (Vertaler)

Als Varken en Kip samen verstoppertje spelen, vindt Varken allerlei dieren, maar geen Kip. Met elkaar zoeken ze verder. Oblong hardkartonnen prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties, met flapjes en tekst op rijm. Vanaf ca. 2 jaar.

Uitgever

Lemniscaat (2020)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Waar is iedereen?

Charly Delwart (Auteur), Élo (Illustrator)

Een blauwe stippeltjeseend, een oranje koe en nog drie dierenvriendjes gaan graag samen wandelen. Maar ineens is Kat weg. En dan verdwijnt Hond, daarna Konijn, Koe en ook Eend! Waar zijn ze toch? Oblong hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, grappige, felgekleurde illustraties en steeds verder afgesneden pagina’s. Vanaf ca. 1 jaar.

Uitgever

Oogappel (2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Zullen we wolfje spelen?

Grégoire Mabire (Auteur)

Knaagdiertjes Arthur en Agaat spelen verstoppertje met opa, die doet alsof hij een boze wolf is. Dan verstopt een echte kleine wolf zich bij opa. Zijn boze vader is naar het wolfje op zoek. Maar is papa Wolf echt zo gemeen? Prentenboek met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Uitgever

Clavis (2017)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Jazzy in de jungle

Lucy Cousins (Auteur)

Ringstaartmaki Jojo is in de jungle op zoek naar haar baby Jazzy. Groot prentenboek met duidelijke tekeningen in felle kleuren. Vanaf ca. 2 jaar.

Uitgever

Leopold (2023)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Waar was Bas?

Bette Westera (Auteur), Jan Jutte (Illustrator)

Jeroen is jarig en heeft de hele klas uitgenodigd voor zijn griezelfeestje. Op het feestje gaat een jongetje (ik-figuur) op zoek naar een goede verstopplek in het grote huis. Ze zeggen dat het er spookt! Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar

Uitgever

Gottmer (2017)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kiekeboek

Jet Boeke (Auteur)

De oranje kater Dikkie Dik ziet buiten allerlei dieren, zoals een konijn in een hol en een kikker op een waterlelieblad. Klein, vierkant, stoffen prentenboek met eenvoudige, zwartomlijnde illustraties in felle kleuren, en met knisperende flappen. Vanaf ca. 9 maanden.

Boek

Muffin zoekt Konijn

Sam Loman (Auteur)

Kat Muffin wil graag met Konijn spelen, maar ze kan hem nergens vinden. Ze zoekt in de woonkamer, de slaapkamer, de keuken, de badkamer en alle andere kamers. Konijn kan zich wel heel erg goed verstoppen! Of kun jij hem wel vinden? Prentenboek met zachtgekleurde illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Uitgever

Clavis (2019)

Taal
Serie
Doelgroep
Beschikbaar