Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

5 Resultaten

Sorteren op
Boek

Gezond of gezondigd?

Christine Tobback (Auteur), Kenny De Meirleir (Auteur)

Uitleg over het voorkomen en behandelen van voedselovergevoeligheden die niet altijd direct uit bloedwaarden zijn te herkennen.

Daisy-online

Lactose, gluten & co : over hoe belangrijk voeding is voor je maag en darmen, en de mythes die daarover bestaan

Danny De Looze (Auteur)

Het boek begint met de fysiologie van de spijsvertering: hoe werkt het, hoe hoort het te gaan. Vervolgens bespreekt de auteur de meest voorkomende maag-darmaandoeningen en de bijbehorende behandelingen. Ook hypes en mythes rond gluten en lactose komen aan bod, evenals de nieuwste ontwikkelingen zoals poeptransplantatie.

Daisy-online

De darm denkt mee : hoe bacteriën, schimmels en allergieën het zenuwstelsel beïnvloeden

Klaus-Dietrich Runow (Auteur), Dries Rombouts (Verteller)

Dit boek is verplichte kost voor iedereen met gevoelige darmen, spijsverteringsklachten en psychische ongemakken. Veel mensen lijden aan chronische darmziekten, maar ook depressies en neurologische aandoeningen, zoals alzheimer, parkinson en multiple sclerose, komen steeds vaker ook op jongere leeftijd voor. Verder nemen ADHD en autisme in de westerse wereld sterk toe. Is er een verband? Dit boek behandelt de intensieve communicatie tussen de zenuwcellen in de darmen (buikhersenen) en de hersenen.

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.