Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

38 Resultaten

Sorteren op
Boek

Achterwerk : alles over het laatste lichamelijke taboe

Bart Van Geluwe (Auteur)

Veelzijdige voorlichting over de anus: van lichamelijke ongemakken tot genot.

Boek

Wat onze darmen ons vertellen : het wonderlijke verhaal van je gut en de impact op je brein en je lijf

Danny De Looze (Auteur)

Beschrijving van de werking van de darmen, met aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen in de darmwetenschap. Met illustraties.

Boek

Omarm je darmen : een praktische gids voor het verbeteren van je darmgezondheid

Alana Macfarlane (Auteur), Lisa Macfarlane (Auteur), Tim Spector (Inleider), Kristy Coleman (Medewerker)

Wetenschappelijke inzichten over het verbeteren van je darmgezondheid samengebracht en vertaald naar praktische tips voor dagelijks gebruik.

Uitgever

Fontaine Uitgevers (© 2021)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Lever, alvleesklier en galblaas

Morag Arundel (Auteur), Simon Bramhall (Auteur), Mick Davies (Auteur)

Beschrijving van de functie, werking, ziekten en aandoeningen van de lever, alvleesklier en galblaas, met adviezen voor een gezonde levensstijl.

Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek
Uitgever

Heideland (1984)

Taal
Enkel raadpleegbaar
Boek

Eetgeluk : minder stress en meer energie met deze gids voor gezonde darmen en een blijer brein

Megan Rossi (Auteur), Emma Croman (Fotograaf)

Naslagwerk over je darmen: hoe ze werken, hoe je ervoor moet zorgen, wat te doen als ze niet goed werken. Met adviezen, anekdotes en recepten.

Boek

Prikkelbare darm

Wolfgang Kruis (Auteur), Martin Rebstock (Auteur)

Informatie voor de patie͏̈nt.

Uitgever

De Driehoek (2004)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Broodbuik : minder met tarwe en gluten, verlies overgewicht en word weer helemaal gezond

William Davis (Auteur)

Wat doet tarwe met ons lichaam? Davis legt uit waarom tarweproducten volgens hem schadelijk voor de gezondheid zijn en vertelt hoe we tarwe uit ons dagelijks dieet kunnen schrappen. Zo zullen we volgens hem afvallen en ontstekingen, buik- en vermoeidheidsklachten en diabetes type twee beperken.