Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

20 Resultaten

Sorteren op
Boek

Eet wat bij je past : de remedie tegen pijn, vermoeidheid en overgewicht

Christine Tobback (Auteur)

De Vlaamse diëtiste Christine Tobback geeft uitleg over het voorkomen en behandelen van voedselovergevoeligheden die niet altijd direct uit bloedwaarden zijn te herkennen.

Boek

Koken zonder melk of eieren

Bart Debaere (Auteur)

Recepten te gebruiken bij koemelkallergie, kippenei-allergie en lactose-intolerantie.

Uitgever

De Eenhoorn (2002)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Gezond of gezondigd?

Christine Tobback (Auteur), Kenny De Meirleir (Auteur)

Uitleg over het voorkomen en behandelen van voedselovergevoeligheden die niet altijd direct uit bloedwaarden zijn te herkennen.

Boek

Voedselallergie

Elaine Landau (Auteur)

Wat is een voedselallergie, welke symptomen zijn er, hoe weet je voor welk voedsel je allergisch bent en hoe ga je ermee om? Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Uitgever

Corona (2011)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Kosmos-Z&K (2003)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Gevaarlijke gluten : hoe ons dagelijks brood ons moe en ziek kan maken

Shelly L. Stuart (Auteur)

Pleidooi voor meer onderzoek naar het effect van gluten op de gezondheid en tips hoe te leven met glutenallergie en -intolerantie.

Uitgever

Standaard (2012)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar