Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

4 Resultaten

Sorteren op
Boek

Ik praat als een rivier

Jordan Scott (Auteur), Sydney Smith (Illustrator), Edward van de Vendel (Vertaler)

Een jongen voelt zich buitengesloten omdat de woorden nooit goed uit zijn mond komen. Na een slechte woordendag, neemt zijn vader hem mee de natuur in. Zijn vader zegt dat de jongen praat als de rivier, zoals het water dat borrelt, raast en suist. Prentenboek met bijzondere, sfeervolle schilderingen in kleur. Vanaf ca. 5 jaar.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Klein in de grote stad

Sydney Smith (Auteur), Edward van de Vendel (Vertaler)

Een jongetje stapt uit een bus in een grote stad, waar het sneeuwt. Hij voelt zich heel klein tussen al die mensen, auto’s, geschreeuw, getoeter en gehamer. Toch weet hij heel goed te vertellen hoe je je het beste kunt verplaatsen. Maar aan wie vertelt hij dat eigenlijk allemaal? Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Boek

Blommetjes

JonArno Lawson (Auteur), Sydney Smith (Illustrator)

Een meisje heeft met haar vader boodschappen gedaan in de stad. Tijdens de wandeling naar huis plukt ze bloemetjes die ze later deelt met anderen. Vierkant tekstloos prentenboek met grote en kleine tekeningen in zwart-wit, waar steeds meer kleuren aan worden toegevoegd.

Uitgever

Karmijn Uitgeverij (copyright 2016)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De tuin van mijn Baba

Jordan Scott (Auteur), Sydney Smith (Illustrator), Edward van de Vendel (Vertaler)

Een jongen brengt veel tijd door bij zijn bijzondere oma. Vroeger had oma heel lang weinig te eten. Samen verzorgen ze de moestuin en als het regent, zoeken ze regenwormen om de aarde gezond te houden. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.