Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Componist
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

42 Resultaten gevonden voor 'Nieuw DVD'

Sorteren op
Arhus
Dvd

War pony

Gina Gammell (Regisseur), Riley Keough (Regisseur)

Genre
Uitgever

Cherry Pickers ([2023])

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Dvd

Broker

Hirokazu Koreeda (Regisseur), Song Kang-ho (Acteur), Dong-won Gang (Acteur), Doona Bae (Acteur), Lee Eun-Ju (Acteur), Young-Yoo Lee (Acteur)

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen aan het stelen van ter vondeling gelegde baby's om ze vervolgens op de adoptiemarkt aan te bieden, maar hun praktijken worden ontdekt.

Uitgever

September Film (© 2023)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Dvd

Lampje

Margien Rogaar (Regisseur), Annet Schaap (Naar het werk van)

Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, krijgt de schuld van een scheepsongeluk. Ze moet gaan werken in het Zwarte Huis waar een monster woont. Vanaf ca. 9 jaar.

Dvd

Ritueel

Hans Herbots (Regisseur), Mo Hayder (Naar het werk van), Merlijn Snitker (Componist), Marie Vinck (Acteur), Geert Van Rampelberg (Acteur)

Haar ontdekking van een afgezaagde hand uit een Brussels kanaal brengt Kiki, gespecialiseerd in forensisch duiken, in een reeks van heftige gebeurtenissen.

Dvd

Piece of my heart

Dana Nechushtan (Regisseur), Roos Englebert (Acteur), Elaine Meijerink (Acteur), Katelijne Damen (Acteur), Peter Paul Muller (Acteur), Yannick Jozefzoon (Acteur), Gijs Scholten van Aschat (Acteur), Jan Kooijman (Acteur)

Olga en Irma zijn beiden getalenteerde balletdanseressen en goede vriendinnen. Irma moet toezien Olga bezwijkt aan alcohol, drugs en anorexia.

Genre
Uitgever

WW Entertainment (© 2022)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Dvd

Cat Pack rescues

Zeven avonturen van de PAW Patrol en de Cat Pack die met elkaar samenwerken. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Paramount (2022)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

La conspiration du Caire

Tarik Saleh (Regisseur)

In CAIRO CONSPIRACY maken we kennis met Adam, die verstrikt raakt in een machtsstrijd binnen de religieuze en politieke elites van Egypte. De nieuwe film van Tarik Saleh (THE NILE HILTON INCIDENT) is een spannende spionagethriller die een inkijkje geeft in een verborgen wereld. De eenvoudige vissersjongen Adam (Tawfeek Barhom) wordt toegelaten op de prestigieuze Al-Azhar Universiteit in Ca?ro, baken van de soennitische islam. Als de grootimam plotseling overlijdt, blijken de moslimbroeders en de Nationale Veiligheidsdienst tegengestelde belangen te hebben. Zonder het te weten wordt Adam gerekruteerd om de keuze voor de nieuwe grootimam te be?nvloeden. Als hij achter de waarheid komt, zit hij gevangen tussen twee vuren. CAIRO CONSPIRACY werd bekroond voor het beste scenario op het Filmfestival van Cannes. De film is door Zweden (thuisland van regisseur Saleh) ingestuurd als Oscarkandidaat voor Beste Buitenlandse Film.

Dvd

The old way

Brett Donowho (Regisseur), Nicolas Cage (Acteur)

Een voormalig scherpschutter gaat samen met zijn twaalfjarige dochter op jacht naar een bende bandieten die zijn vrouw vermoordde.

Uitgever

WW Entertainment (© 2022)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Dvd

Red

Goro Taniguchi (Regisseur)

Uta, de meest geliefde zangeres ter wereld, komt tijdens een concert met een verklaring over haar identiteit die ook schokkend is voor piraat Monkey D. Luffey. Vanaf ca. 12 jaar.

Uitgever

Periscoop film (© 2022)

Taal
Onderwerp
Uitgeleend
Dvd

Magic Mike's last dance

Steven Soderbergh (Regisseur), Channing Tatum (Acteur), Salma Hayek (Acteur), Ayub Khan-Din (Acteur)

Vanwege blutheid gaat stripper Mike Lane in op een aantrekkelijk aanbod van een rijke socialite die zo haar eigen bedoelingen heeft.

Uitgever

Warner Bros (© 2023)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

The Flash. Seizoen 8

Grant Gustin (Acteur), Candice Patton (Acteur), Danielle Panabaker (Acteur)

Flash, met de hulp van Team Flash in S.T.A.R. Labs en zijn familie, krijgt te maken met oude vijanden en nieuwe rivalen in Central City.

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Mummies

Juan Jesús Garcia Galocha (Regisseur), Joe Thomas (Acteur), Eleanor Tomlinson (Acteur), Celia Imrie (Acteur), Fernando Velázquez (Componist)

Drie Egyptische mummies gaan in het hedendaagse Londen op zoek naar een koninklijk juweel dat van hen gestolen is door een ondeugende archeoloog. Vanaf ca. 7 jaar.

Uitgever

Warner Bros (© 2023)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Arhus
Dvd

De vakantie

Tien avonturen van het lieve kleine biggetje Peppa, haar jongere broertje George en haar mama en papa. Vanaf ca. 3 jaar.

Dvd

The Super Mario Bros. movie

Aaron Horvath (Regisseur), Michael Jelenic (Regisseur), Chris Pratt (Acteur), Anya Taylor-Joy (Acteur), Charlie Day (Acteur), Brian Tyler (Componist)

Uitgever

Universal (© 2023)

Taal
Onderwerp
Uitgeleend
Dvd

De man uit Rome

Jaap Van Heusden (Regisseur), Michele Riondino (Acteur), Emma Bading (Acteur), Marie-Louise Stheins (Acteur), Raymond Thiry (Acteur)

Als een priester naar een LImburgs grensdorp komt om een huilend Mariabeeld te onderzoeken raakt hij verwikkeld in het verdriet van het dorp.

Genre
Uitgever

Source1media (© 2023)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Grenzeloos verraad

Thomas Nauw (Regisseur), Peter Nillesen (Acteur), Andreas Lessing (Acteur), Dennis Bots (Regisseur)

Tijdens de oorlog besluit een officier in het Duitse leger na zijn overplaatsing naar Nederland om in Drenthe te helpen bij het verbergen van onderduikers.

Arhus
Dvd

Big truck pups

Tien avonturen van de PAW Patrol waarin de pups met hun gloednieuwe Big trucks op pad gaan. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Paramount (© 2023)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar