Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

14 Resultaten

Sorteren op
Boek

Smaakpalet van de Lage Landen : de geschiedenis van de eetcultuur in beeld

Janny Van der Heijden (Auteur), Manon Henzen (Redacteur)

Beschrijving van de Nederlandse eetcultuur in de zeventiende eeuw aan de hand van schilderijen en prenten uit die tijd. Met veel kleurenafbeeldingen.

Boek

Geschiedenis van de dorst : twintig eeuwen drinken in de Lage Landen

Raymond Van Uytven (Auteur)

Een chronologisch overzicht van de drankproductie en -consumptie in de Lage Landen, van de wijnbouw in het Romeinse Rijk, over de 'brandewijninvasie' in de koloniale tijd, tot het succes van de brouwerijgroep Interbrew/InBev.

Boek

Antwerpen à la carte : eten en de stad, van de middeleeuwen tot vandaag

Leen Beyers (Redacteur), Ilja Van Damme (Redacteur)

Begeleidend boek bij de vaste tentoonstelling in MAS/Museum aan de Stroom over de geschiedenis van de voedselvoorziening in Antwerpen.