Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

31 Resultaten

Sorteren op
Boek

Specerijen

Jack Turner (Auteur)

De geschiedenis van het gebruik van specerijen.

Uitgever

Mouria (2005)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek
Uitgever

De Driehoek ([jaar van uitgave niet vastgesteld])

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Schuyt (1997)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek
Uitgever

Het Spectrum (1979)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek
Uitgever

Bij de auteur (jaar van uitgave onbekend)

Taal
Onderwerp
Enkel raadpleegbaar
Boek

De kracht van specerijen

Winiefred Van Killegem (Auteur), Marc Wauters (Fotograaf)

Specerijen worden al eeuwen gebruikt bij het behandelen van allerhande ziekten en kwaaltjes, én zijn tegelijkertijd onmisbaar in de keuken. Winiefred deelt haar geheime kruidenweetjes en haar lekkerste recepten. Voor een lekkere marinade met jeneverbessen, gemberchutney of korianderkoekjes. Voor vanillelikeur, kardemomijs of een geslaagde pepersaus. En nog veel meer. Hoe kun je specerijen herkennen en bewaren? Welke stukjes van de plant kun je gebruiken? Vanwaar komen al die specerijen en wie heeft hun werking ooit uitgeprobeerd? Hoe maak je je eigen natuurlijke geneesmiddelen? Wat zijn de lekkerste gerechten op smaak gebracht met specerijen?

Uitgever

Davidsfonds (2008)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kruiden en specerijen

Jill Norman (Auteur), Dave King (Fotograaf)

Uitgever

Van Dishoeck (2003)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Terra (2010)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kruiden

Andrea Rausch (Auteur), Brigitte Lotz (Auteur)

Uitgever

Rebo (2012)

Taal
Onderwerp
Beschikbaar