Boek Van slagers en zonen : ode aan de echte slager Margot Vanderstraeten (Interviewer), Chris De Witte (Redacteur), Frank Croes (Fotograaf), Luc Daelemans (Fotograaf), Wim Kempenaers (Fotograaf) Uitgever Linkeroever (2009) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten, Slagerij Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Vier seizoenen vlees : de lekkerste recepten van je Keurslager Mieke Goffin (Auteur), Beatrijs Vermaercke (Redacteur) Uitgever Borgerhoff & Lamberigts (2012) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Varkensvlees : verrassend veelzijdige recepten Véronique De Meyer (Auteur), Michel De Meyer (Auteur) Uitgever Standaard (2007) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Een praktische handleiding voor het bereiden van vlees, wild & gevogelte Lucy Knox (Auteur), Keith Richmond (Auteur) Uitgever Veltman (2001) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met wild en gevogelte, Vleesgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Van kust tot kust : vlees- en visgerechten van wereldse kustgebieden Rick Stein (Auteur) Uitgever Tirion (2009) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten, Visgerechten, Gerechten met schaal- en schelpdieren Serie Tirion culinair Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het gehaktballen kookboek : de beste recepten van Balls & Glory Wim Ballieu (Auteur) Uitgever Borgerhoff & Lamberigts (2013) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Toppers met gehakt : 70 makkelijke familierecepten Debby De Mangelaere (Auteur), Wout Hendrickx (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2017) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Groene burgers Martin Nordin (Auteur), Li Söderberg (Illustrator), Katy Kimbell (Illustrator) Uitgever Forte Culinair (© 2017) Taal Nederlands Onderwerp Hamburgers, Vegetarische gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Gehakt Wim Ballieu (Auteur), Piet De Kersgieter (Fotograaf) Uitgever Borgerhoff & Lamberigts (2014) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De mijne is de beste : hét stoofvleesboek Filip Jans (Samensteller), Carl Surmont (Samensteller), Luc De Raedemaeker (Samensteller), Melanie De Vrieze (Auteur) Uitgever Manteau (2016) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Balls & glory Wim Ballieu (Auteur) Uitgever Kannibaal (2017) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten, Vegetarische gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Veggie - vlees : 1 gerecht, 2 variaties : voor flexi-, klima-, en vegetariërs Jorun Verheyden (Auteur), Karl Bruninx (Fotograaf) Uitgever Davidsfonds Uitgeverij (2016) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten, Vegetarische gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Gehakt : makkelijke recepten van bij ons en uit de wereldkeuken Sophie Matthys (Auteur) Uitgever Manteau (2018) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Kip zoekt kok Gemeentelijke Basisschool Sint-Joost-aan-Zee (Auteur), Leen Van Durme (Illustrator) Uitgelegd wordt hoe je zestien kipgerechten uit allerlei landen kunt maken. Met stapsgewijze uitleg, kleurenfoto's en beschrijving in diverse talen. Vanaf ca. 9 jaar; enige hulp is wenselijk. Uitgever Clavis (2009) Taal Nederlands Onderwerp Kinderkookboeken, Multiculturele samenleving, Vleesgerechten Doelgroep Vanaf 9-11 jaar, Jeugd Beschikbaar Vind exemplaar Boek De burgerij : het ultieme hamburgerboek Robin Janssens (Auteur) Uitgever Borgerhoff and Lamberigts (2013) Taal Nederlands Onderwerp Hamburgers Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Eten uit de oven : vlees, vis, groenten, bijgerechten, desserts Molly Shuster (Auteur) Uitgever Forte (© 2017) Taal Nederlands Onderwerp Ovengerechten Serie Forte Culinair Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Worstbijbel : van malen tot knopen en van drogen tot roken Meneer Wateetons (Auteur), Sjoerd Mulder (Auteur) Uitgever Carrera Culinair (© 2018) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten, Worsten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Steak met Stijn : 100 resto's en hun keukengeheimen Stijn Baert (Auteur) Uitgever Ertsberg (2023) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten, Restaurants ; Vlaanderen, Restaurants ; Brussel Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek The butcher's book Hendrik Dierendonck (Auteur), René Sépul (Auteur), Marijke Libert (Auteur), Thomas Sweertvaegher (Fotograaf), Stephan Vanfleteren (Fotograaf) Uitgever Kannibaal (2015) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten, Slagerij Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De lekkerste burgers Harry Belmans (Auteur), Heikki Verdurme (Auteur) Uitgever Linkeroever (2011) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar