Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Muziek of film
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Componist
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

359 Resultaten

Sorteren op
Boek

Mise en place

Margot Vanderstraeten (Auteur)

Een 62-jarige topkok hoort bij het overlijden van zijn lievelingszus dat haar laatste wens is dat hij een feest voor haar organiseert in zijn zaak.

Uitgever

Atlas (2009)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Wijsneus in de keuken

Julian Barnes (Auteur), Ronald Vlek (Vertaler)

Humoristische schetsen over de terreur van kookboeken en chef-koks.

Genre
Uitgever

Atlas Contact (2013)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Sauvage

Julia Kerninon (Auteur)

Genre
Uitgever

L'Iconoclaste (© 2023)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De delicatesse

Muriel Barbery (Auteur)

Een autoriteit op het gebied van de gastronomie overpeinst op zijn sterfbed wat voor hem het lekkerste gerecht is.

Uitgever

Prometheus (2001)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Een hapklare historie van Frankrijk : culinaire verhalen over revolutie, oorlog en verlichting

Stéphane Hénaut (Auteur), Jeni Mitchell (Auteur)

Geschiedenis van Frankrijk aan de hand van culinaire feiten en anekdotes over gerechten en streekproducten.

Boek

Slow Food : over het belang van smaak

Carlo Petrini (Auteur)

Uitleg van de doelstellingen en activiteiten van Slow Food, een beweging die aandacht vraagt voor smaak van producten en pleit voor meer biodiversiteit.

Uitgever

Roularta (2004)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

DedikkeVanDam : van aardappel tot zwezerik

Johannes Van Dam (Auteur), Joosje Noordhoek (Redacteur)

Culinaire encyclopedie.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Wina Born's culinaire memoires

Wina Born (Auteur), John Van de Ven (Samensteller)

Selectie van krantencolumns van de culinaire journaliste (1920-2001), geschreven tussen 1975 en 2000.

Uitgever

Terra (2001)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar